用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 循道衛理聯合教會主恩堂幼兒園好唔好ka? ...
go

循道衛理聯合教會主恩堂幼兒園好唔好ka? [複製鏈接]

我想問有無人個小朋友係讀緊天馬苑呢間幼兒園呀?我想知好唔好ka呢間野, 唔該。
   1    0    0    0

無人對唸間學校有comment?

回覆:循道衛理聯合教會主恩堂幼兒園好唔好ka?

有本書係荷花出版的叫幼稚園天書,裏面有寫係全港五十間優質幼稚園呢間係其中一間,所以上年我都有報名,校長好好人,理念也很清𥇦,有耐性及愛心,我個女有offer 但會放棄因為我只會選擇上午班的

引用:無人對唸間學校有comment?

原帖由 豬脾 於 13-05-06 發表
無人對唸間學校有comment?
有本書係荷花出版的叫幼稚園天書,裏面有寫係全港五十間優質幼稚園呢間係其中一間,所以上年我都有報名,校長好好人,理念也很清𥇦,有耐性及愛心,我個女有offer 但會放棄因為我只會選擇上午班的

我小朋友讀下午班,老師校長很有愛心,我之前都搵過黃大仙樂富等,最後我選擇左呢間。同埋呢間被荷花選為全九龍特色課程3間其中一間。

但聽我朋友說上年既下午班得10幾個學生,經常收生不足,行政又混亂,寄錯信又打錯電話通知結果,我朋友有offer都唔讀

我小朋友讀緊好好喎,我小朋友讀緊下午班,最多收二十人,一開學都Full啦。我又唔覺有乜混亂,學校好多野跟得好足,班主任又好,你朋友讀都未讀過都話人唔好,對呢間學校末免唔公平。

唔好講笑啦話人地收生不足,又無入去讀就知人地收生不足,一間咁好嘅學比人地咁樣抹黑好唔公平。尤其學校K1全本只有上午班及全日班,今年仲考慮加多下午班呀,收生不足就不會考慮加班啦。今年仲同領滙租埋隔離擴健埋做埋種子坊。之前又一村和迦南D人又話老師流失多行政又混亂,對人地嘅校長和老師好唔公平。

我小朋友都讀緊呀, 老師校長等真係好有愛心耐性, 小朋友上學個半月已經學左好多嘢, 每天回來都唱歌比我聽, 我見佢返學返得咁開心, 應該都唔錯啦!~

回復 ivychan5252 的帖子

我bb in完都收左,不過係下午班!可否轉上午班?

回復 mic@kelly 的帖子

同埋英文學成點

引用:回復+ivychan5252+的帖子 我bb+in完都收左

原帖由 mic@kelly 於 13-11-08 發表
回復 ivychan5252 的帖子

我bb in完都收左,不過係下午班!可否轉上午班?
請問是N班嗎?咁快有消息?

回復 mimuib 的帖子

Yes..Yes

我阿女都係N班下午班,我都想知可否轉上午

我阿仔係N班上午班, 揀呢間定柯佩璋好, 可唔可以比喲意見

‹ 上一主題|下一主題