用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 奧基2013/9 PN pm 揮手
樓主: patrick.lam
go

奧基2013/9 PN pm 揮手 [複製鏈接]

幾時開FB,預埋我。我係自己湊返學

有冇家長已經開咗facebook group呀?我想join呀!

回覆:patrick.lam 的帖子

大家知唔知每班師生比例係幾多?

回復 tigerdragon 的帖子

每班28人分成2组每组1個老師

回覆:奧基2013/9 PN pm 揮手

Dear Parents, Facebook closed group has been set up, pls pm me, thanks!

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 各位可以到親子王國群組起返個專屬群組傾談, 同 facebook 好似, 私隱度又夠高.

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D2
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

回覆:奧基2013/9 PN pm 揮手

囡囡本來係PN pm class,但上星期我決定take其他offer。我覺得本身學校環境好好,英語語言環境不錯,但我返咗兩個月playgroup,我同工人姐姐都覺得D老師經驗尚淺,當有小朋友失控,佢哋控制唔到場面(最主要係我怕我囡失控影響其他人)。但我最欣賞呢校學校係佢唔係一間歛財嘅學校,因為我已交哂所有費用,我搞退學,佢全數退番哂俾我。希望大家讀得開心D。

happywangbb  sorry,睇少左"搞退學"幾隻字" ^^  發表於 13-10-16 04:17
happywangbb  現在有冇讀緊,學習氣紛,師資好唔好? 有什麼評價可提供參考!  發表於 13-10-16 04:15

引用:囡囡本來係PN+pm+class,但上星期我決定tak

原帖由 JP908 於 13-06-24 發表
囡囡本來係PN pm class,但上星期我決定take其他offer。我覺得本身學校環境好好,英語語言環境不錯,但我返 ...
我都交哂pm pn學費,但上星期決定take第二個offer,請問點搞退學,係唔係可以攞番哂d錢?

引用:囡囡本來係PN+pm+class,但上星期我決定tak

原帖由 JP908 於 13-06-24 發表
囡囡本來係PN pm class,但上星期我決定take其他offer。我覺得本身學校環境好好,英語語言環境不錯,但我返 ...
其實我对呢間學校印象都唔錯,但地點真係有啲偏僻

引用:Quote:原帖由+JP908+於+13-06-24+發表囡囡

原帖由 tigerdragon 於 13-06-24 發表
我都交哂pm pn學費,但上星期決定take第二個offer,請問點搞退學,係唔係可以攞番哂d錢?

...
我send email俾佢話唔讀,問佢點搞refund。最初博下睇下有冇得refund,點知refund全數,除咗$660 deposit which is 佢寫明non-refundable。

patrick.lam 發表於 13-5-2 00:35
大家好,今個星期六註冊啦,有邊位決定入讀奧基PN pm class呀?大家交流下吖! ...
請問幾月份出生b,有冇先讀playgroup,因為學校收好多細b,現在有冇讀緊,學習氣紛,師資好唔好? 有什麼評價可提供參考!

happywangbb 發表於 13-10-16 04:14
請問幾月份出生b,有冇先讀playgroup,因為學校收好多細b,現在有冇讀緊,學習氣紛,師資好唔好? 有什麼評價可提 ...
thx! ^^
‹ 上一主題|下一主題