用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇報過耀中語藝教育中心的英文暑期班 ...
go

有冇報過耀中語藝教育中心的英文暑期班 [複製鏈接]

我見暑期班3300元一星期學英文有冇人知好不好?bu見同耀中國際學校同屬機構
   1    0    0    0

kmore619 發表於 13-4-26 23:05
$3300??? so expensive wor!!

但一星期上15小時every day learn 3 hours

引用:我見暑期班3300元一星期學英文有冇人知好不

原帖由 abc.fion 於 13-04-26 發表
我見暑期班3300元一星期學英文有冇人知好不好?bu見同耀中國際學校同屬機構  ...
有冇人知

醒目開學勳章

回覆:有冇報過耀中語藝教育中心的英文暑期班

我上年暑假俾我小朋友讀過2星期Day camp English,個效果幾好,因為佢好明顯主動左成日講英文,成2個星期日日上3小時英文3仟左右,出面都差不多呢個價錢,最緊要呢間係學英文出名.....

引用:我上年暑假俾我小朋友讀過2星期Day+camp+En

原帖由 rebecca0113 於 13-04-27 發表
我上年暑假俾我小朋友讀過2星期Day camp English,個效果幾好,因為佢好明顯主動左成日講英文,成2個星期日 ...
非常感謝你!我想報但怕唔好你小朋友讀過ok我有信心報我想報4weeks many thx!

Hi,

Do you have if they provide schoot bus service for the summer course?

Thanks,

引用:Hi,+Do+you+have+if+they+provide+schoot+b

原帖由 baubaulee 於 13-04-30 發表
Hi,

Do you have if they provide schoot bus service for the summer course?
我知英基有耀中不知道

‹ 上一主題|下一主題