用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 冇填到誇區,宜家有冇補救方法??
go

冇填到誇區,宜家有冇補救方法?? [複製鏈接]

大家好,原來我之前冇填到誇區網,因為我以為"心誠中學" 屬於大埔區
咁我想知我自行果陣,有去心誠面試,如果心誠收左,咁我填左冇誇區,會唔會影響到原本取錄結果??

到時叩門可以嗎??

宜家有冇方法我可以揀番誇區??謝謝~
   0    0    0    0

引用:大家好,原來我之前冇填到誇區網,因為我以為

原帖由 TOMATO1010 於 13-04-21 發表
大家好,原來我之前冇填到誇區網,因為我以為"心誠中學" 屬於大埔區
咁我想知我自行果陣,有去心誠面 ...
甲部

回復 elbar 的帖子

你好,我知只可以填甲部~我之前冇填到誇區網,因為我以為心誠屬於大埔區
咁我想知我自行果陣,有去心誠面試,如果心誠收左,咁我填左冇誇區,會唔會影響到原本取錄結果??

到時叩門可以嗎??

宜家有冇方法我可以揀番誇區??謝謝~

回覆:TOMATO1010 的帖子

我見到第六網有心誠,你可以甲一乙一都填心誠!

愛是永恒!但願我兩個寶貝仔健康快樂,做個開心快樂人!

回覆:TOMATO1010 的帖子

另外,心誠屬直資派位,為何你要填跨區網表?

愛是永恒!但願我兩個寶貝仔健康快樂,做個開心快樂人!

回復 mrs.so 的帖子

但果份大埔一覽表,第6網心誠上面寫住"他區",是什麼意思??

1/咁我想知我自行果陣,有去心誠面試,如果心誠收左,咁我填左冇誇區,會唔會影響到原本取錄結果??

2/ 9/7 叩門心誠可以嗎??

3/ 心誠只有3個非保留學位,我甲部&乙部應如何排次序??可以俾意見我嗎??謝謝~

我自己本身心儀的是這樣--> 粉嶺區基督教香港信義會心誠中學
--> 圓玄2中-->迦密聖道-->神召會康樂 -->何郭佩珍-->靈風-->劉梅軒-->三育
-->李興貴

TOMATO1010 發表於 13-4-21 17:53
回復 mrs.so 的帖子

但果份大埔一覽表,第6網心誠上面寫住"他區",是什麼意思??

如果心誠自行已經收咗你, 你抽獎填咩都唔會影響結果, 一定派心誠. 你冇必要抽獎去填心誠, 因為他區位少, 填第一算係搏. 大埔本區你有冇更心儀學校?

回復 khmama 的帖子

心誠只有3個非保留學位,我甲部&乙部應如何排次序??可以俾意見我嗎??謝謝~

我自己本身心儀的是這樣--> 粉嶺區基督教香港信義會心誠中學
--> 圓玄2中-->迦密聖道-->神召會康樂 -->何郭佩珍-->靈風-->劉梅軒-->三育
-->李興貴

謝謝~

‹ 上一主題|下一主題