用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2011年9月bb唔大唔細點算好?
go

2011年9月bb唔大唔細點算好? [複製鏈接]

我bb9月尾b, 搵N班唔係reject就waiting, 都無咩希望. 如果再細d都話俾佢做大B, 但佢又9月想做超級大B人地都未必收! 好擔心無N係手情況下, 下年搵K1點算? 我見今年搵K1既小朋友都有人未有offer! 有無B媽B爸既小朋友都係9月唔大唔細BB而未有offer?? 你地會點算? 做大B得唔得呢?
   0    0    0    0

吓!真係做大B都唔得呀!唉! 好後悔個時唔選好d既時間生BB!!!下年K1 BB都只係二歲十一個月, 人地d大b已經3歲幾了! 我甘大個人都係第一次聽到香港呢個大城市既小朋友無書讀!

嘩! angeljodi你就好啦! 你是那一區嫁?你囝囝in 時是不是大都表現特出?

豬師奶8, 你的小朋友已有下年2月插班既位?

回復 bigheadchiu 的帖子

bigheadchiu:
十分感激你既回應! 你的經驗十分有用呀! 現在心情無甘驚啦! 因為就算今年N或K1都唔好甚至黑到無offer, 我地都可以俾BB做超大B, 甘就有把握好多! 對BB來說有自信及自理能力高一點先返學都係一件好事! 謝謝!
‹ 上一主題|下一主題