用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大坑真光CALL WAITING 未?
go

大坑真光CALL WAITING 未? [複製鏈接]

唔知會唔會今個星期call, 定要再等到下個星期呢?? 等得好苦呀......

Just called and asked, I was told that it won't before 10th.......have to wait for one week more at least....!!!

BBQQmomi 發表於 13-8-6 00:13
回復 pingumui 的帖子

you mean the week of 12th? Oh no.....
Yes, the lady said to me '起碼十(零)號先call'......

Do they really have 'Waiting Seats' for public....?  There were very few in the past (i found from EK)!!!

所以會唔會其實佢地無位放出街??
之前幾年都好少人喺EK講收到CALL....

wankapo 發表於 13-8-7 00:31
希望快趣call
事關校車到而家仲未confirm
應該係等埋call waiting 生
請問校車confirm咗未? 學校話要過多1-2星期先call waiting....

引用:咁至少都應該打去問時,+佢應該話依家陸陸續

原帖由 Vijoyce 於 13-08-12 發表
咁至少都應該打去問時, 佢應該話依家陸陸續續call 緊..
等我地呢班心急既家長知道, 如果呢派收唔到CALL即 ...
係呀!有媽咪星期一打咗去問

回覆:大坑真光CALL WAITING 未?

啱啱再打去學校問,個女士話因為無人退學位,所以滿額,唔會call waiting喎!
我無駁佢,咁肯定係內定啦!咁點解有媽媽星期一打去時又話會遲d call呢?!

我覺得完全唔call太過份!

引用:Quote:原帖由+pingumui+於+13-08-15+發表啱

原帖由 myhappybb 於 13-08-15 發表
下!無人退學? 明明呢到好多家長唔讀!!一係就話call晒waiting而家滿額甘會好d lor

哎,既然係甘, ...
佢仲話因為家長對學校有信心,所以無人放棄學位喎:;pppp:佢咁講大話,我有想過拆穿佢

‹ 上一主題|下一主題