用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 用緊Oxford Path 嘅mama交流吓
go

用緊Oxford Path 嘅mama交流吓   [複製鏈接]

我買咗半年,囡囡宜家13個月,都會自已攞書睇吓,但唔耐…..我冇俾過啲story dvd佢睇,有冇媽媽可以分享吓?

35    0    0    0

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

各位國民,近日網站收到一封來自牛津大學出版社(中國)有限公司」的信件,表示我站內「用緊Oxford Path 嘅mama交流吓」一文,部份內容失實,要求登出以下聲明澄清,並保留法律追究權利。

再一次提醒國民,由於文責自負,請留意用詞,免生誤會及負上不必要的責任。

引用:我買咗半年,囡囡宜家13個月,都會自已攞書

原帖由 阿月巴 於 13-03-20 發表
我買咗半年,囡囡宜家13個月,都會自已攞書睇吓,但唔耐…..我冇俾過啲story dvd佢睇,有冇媽媽可以分享吓 ...
我都想大家可以多啲交流,我BB而家幾個月大,開始用咗一個月多啲到啦。呢套書好多時都係閱讀,你哋有冇辦法,令到小朋友多啲機會,用得返D英文出嚟啊?

elainekk916 發表於 15-7-21 02:39
可以半set咁去買?我小朋友三歲半,琴日去左會展,話故事書係分3個level既, level 1 (應該指0~3歲果set)&le ...
請問level 2同level 3係咩?

回覆:用緊Oxford Path 嘅mama交流吓

請問各媽媽有沒有心得?心大心細中

剛剛見到賣53800

可以半set咁去買?我小朋友三歲半,琴日去左會展,話故事書係分3個level既, level 1 (應該指0~3歲果set)&level2一定要group埋一起買 + 啟思中英文裝備系列(foundation pack),total好似要$41800. 又或者level 2(唔可以單買) + level3 + 啟思foundation pack, total要$43800; 話只有level 3可以單買+foundation pack $29800. 你地有無聽過?

引用:請問有冇人在書展買oxford+path?+昨日我剛

原帖由 mincat2715 於 15-07-16 發表
請問有冇人在書展買oxford path? 昨日我剛買了半套(0-3歲) 唔要bb set & 唔要書櫃,total: $32,680. 睇到之 ...
請問你半set(0-3歲) 係$32000??
上次sell我的sales 話半套係$36000!
差$4000喎!!!
呃鬼人

引用:Quote:cc++發表於+15-7-17+23:58+我問個價

原帖由 mincat2715 於 15-07-18 發表
半套真係好唔抵,真+$10,400 就會有全套兼送幾本oxford reading tree...而且唔做分期仲可以減$1,000最終我 ...
咁梗係買一套抵啦。
不過我覺得半套用到4歲,到時佢已經有能力睇另外一啲英文書。同埋到時又番緊學,可能冇咁多時間用。。。
不過我仲考慮緊,好難決擇

回覆 man.dee 的帖子

見到相中人似係我認識的媽咪, send張相畀佢確認過, 佢地話好嬲! 叫我一定要幫佢地係度留言佢地夫婦有好唔被尊重的感覺, 希望樓主可delete番張相! 亦已向admin舉報

佢地話當日同相中3個sales係傾得好開心! 到最後話要再行個圈諗諗, 對方都無阻止無黑面! 而幾個鐘之後, 佢地係返去買咗的!

cc+ 發表於 15-7-17 23:58
我問個價同你一樣。
半套真係好唔抵,真+$10,400 就會有全套兼送幾本oxford reading tree...而且唔做分期仲可以減$1,000最終我買了全套,諗落都ok 嘅,自己又可以學,亞仔學完到亞妹學,3個人用冇咁蝕

引用:Quote:原帖由+assado+於+13-06-25+發表終於

原帖由 Mmrs 於 15-07-17 發表
請問你呢個套喺邊道買?
我之前在yahoo bid 買,但現在沒有了這個post. 可以去陶寶找有冇合適尺寸平板套。

回覆:用緊Oxford Path 嘅mama交流吓

我都想買Oxford 俾個仔用
但九月先出世
依家買0-6會唔會太早就下決定
會唔會到k3已經冇時間睇書
請問有冇爸媽分享下
Thanks  

引用:請問有冇人在書展買oxford+path?+昨日我剛

原帖由 mincat2715 於 15-07-16 發表
請問有冇人在書展買oxford path? 昨日我剛買了半套(0-3歲) 唔要bb set & 唔要書櫃,total: $32,680. 睇到之 ...
我問個價同你一樣。

引用:終於找到個+smart+touch套,可以方便睇。+ +

原帖由 assado 於 13-06-25 發表
終於找到個 smart touch套,可以方便睇。
請問你呢個套喺邊道買?

請問有冇人在書展買oxford path? 昨日我剛買了半套(0-3歲) 唔要bb set & 唔要書櫃,total: $32,680. 睇到之前大家都話個個sales 出價唔同,我想知大家買係未都係呢個價呀?唔該晒
‹ 上一主題|下一主題