用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 蘇浙2013-2014 PN揮手區
樓主: jessiechen
go

蘇浙2013-2014 PN揮手區 [複製鏈接]

回覆:蘇浙2013-2014 PN揮手區

我個仔尋曰下午去咗蘇浙醫療中心檢查,完全唔洗等,唔洗2分鐘搞掂,不過無填身高,體重嗰張表,系咪自己填架?

回復 jessiechen 的帖子

我在facebook開左group啦,請將facebook account name PM我,我ADD大家入去啦﹗

回復 muimuimao 的帖子

thank you ar, pm u la

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

今日問左學校,話生活照可以是小朋友單人或與屋企人一齊都OK呀﹗

大家好! 請問大家知唔知下年係咪無學卷?

回覆:jessiechen 的帖子

Hi, 我個仔會讀下午班,住鰂魚涌,請問你自組了保母車嗎?

masu 發表於 13-6-13 12:17
Hi, 我個仔會讀下午班,住鰂魚涌,請問你自組了保母車嗎?
我唔會喇, 因為個仔太細, 屋企人唔贊成佢自己一個人坐車, 所以應該由家人接送

wanbaby11 發表於 13-5-27 21:08
我個女也是下午班啊!住西灣河!有無興趣一齊坐的士?工人送~!

我们也住西湾河, 下午班. 有兴趣一起坐的士!

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如想加入會員起的 facebook page , 請自行PM 會員,切勿在版面留下沒有讀取性之文章 e.g. Pls check PM /Pls PM me / Pls add me / 留下個人電郵地址 etc。

如經勸喻後情況仍沒有改善, 管理員會關閉此帖,敬請注意

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題