用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 統一派位己截止,12網來個統計
樓主: ttacc36
go

統一派位己截止,12網來個統計   [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

引用:回復+scbhongkong+的帖子 今年st+jame都好

原帖由 gigi812 於 13-01-21 發表
回復 scbhongkong 的帖子

今年st jame都好hot, 因new campus 好正
正路都係咁估

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:bebelee+發表於+13-1-23+23:43+今天

原帖由 CoffeeCake 於 13-01-24 發表
無可能收唔夠了,我朋友首輪15分選佢落空左。
This is impossible。睇佢近年走勢我同意見定要擺第一,呢個世界好多人隨便up當秘cup(包括呢度),真係要小心查證

醒目開學勳章 王國長老

引用:+本帖最後由+Jessy+於+13-1-24+15:06+編輯+

原帖由 Jessy 於 13-01-24 發表
軒下第二不嬲都有d機,聖保祿我都聽過,不過我相信非常非常細。st james我估機會同st paul差吾多(吾知點解突然覺得自己好似賭馬,睇完晨操估跑出機會)

醒目開學勳章 王國長老

點評taktakchichi  60個位都唔夠, 硬會有人排第一都唔收  發表於 2 分鐘前 刪除
舊年都仲有第2入, 今年唔知

醒目開學勳章 王國長老

cacatam 發表於 13-6-3 12:40
一個朋友個仔中頭獎華仁,開心到係派位中心眼濕濕;另一個首選都係華仁,但係派尾二,當場喊咗出黎;真係一 ...

同我朋友一樣, 佢仲約埋個同學仔一齊去, 同學派華仁, 開心咁話希望你都入做同學, 我朋友睇, 無揀過既佛教XXX (佢係天主教徒)

醒目開學勳章 王國長老

taktakchichi 發表於 13-6-3 13:50
回復 Charlotte_mom 的帖子

版主, 你係過來人, 又係灣仔區, 請問除咗南亞之星果幾間, 兩間佛教係咪都唔係 ...

利申先, 我係12網但無join過大抽獎呀 (女女果時因為果時hold住間私校唔俾, 仔仔就因為入左家姐間直資)
12網兩間佛教學校, 的確都唔係大部分家長目標

醒目開學勳章 王國長老

引用:這個校網真的很特別,+放了第一之後,+第二好

原帖由 babytowe18 於 13-06-04 發表
這個校網真的很特別, 放了第一之後, 第二好似間間都好危咁。
下年都我揀啦, 一係天堂, 一係地獄
我又唔明,  ...
軒上下嚴格上可以話只不過分享一個校舍,連校長都吾同,教法又吾同

醒目開學勳章 王國長老

臻臻爸及媽 發表於 13-6-5 02:07
多謝指教!咁請問即係咪寶血第3,st james第4,咁李賜豪又應該點放呢?

...

你一係擺SJ做第1, 如果你揀左軒上, 就唔可以填SJ, 因為SJ唔擺第一唔會有機會, 你擺2,3,4即係白費左個CHANCE, 明白嗎? 其他"非首選不入"既ST JOE華仁都要全部放棄

醒目開學勳章 王國長老

mama0509 發表於 13-6-5 12:25
cacatam & charlotte_mom:
請問小朋友入咗上午定下午呀? 我仔仔都好好彩入咗上午!知道派彩結果後,真係開 ...

佢回應緊我之前個POST, 我朋友派唔到華仁呀

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+Charlotte_mom+於+13-06-03+

原帖由 MIC-MIC 於 13-09-14 發表
你女是不是真光?不准大抽獎?
果時考到st Clare's 吾俾抽。真光一早無留位

ME1227  考到ST Clare 吾俾抽?  發表於 13-9-17 13:59
‹ 上一主題|下一主題