用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聽日CCKG interview
go

聽日CCKG interview [複製鏈接]

回覆:marcoli8 的帖子

見到好多小朋友喊

回覆:hobby 的帖子

好像十個有3-4個,之前所有面試都冇咁多人喊呢

回覆:fatalbug 的帖子

我冇帶K1 assessment report, 因得中文沒有英文版呢

回覆:jeff76916 的帖子

我都覺得勞作水平好高,仲有好多小朋友都冇笑容,同見其他學校好唔同
我個囡算是少有的笑住拖著老師出入的,個似ee的都說她笑容好,那位男的是代校長的罷,我們上樓梯,及離開經過面試房都同囡囡聊天,仲話see you,係真就好了

回覆:FortuneBB 的帖子

謝謝,還有不好意思唔會了

回覆:barrybbmami 的帖子

我囡囡好好笑容,佢都係in 5 mins,佢話有好多嘢玩、但主要係睇書,我估係阿囡自己講故事,但佢用晒廣東話講;糖是自己選,仲話答her English name, purple , thank you teacher

回覆:FortuneBB 的帖子

請問細仔組考了什麼?大家交流交流

我囡除咗答名,有睇書、砌圖,老師有問是什麼,囡話有老鼠、雀仔,但佢唔識講英文,所以答animals仲有選糖答顏色

回復 LWL1212 的帖子

in 十分鐘, 你囝囝應該好叻仔+答到好多問題, 我個囡4分鐘已經出返來

回復 gatochat 的帖子

我估10mins冇問題, 實力最緊要

我囡囡話佢睇咗thomas嘅書, 但冇thomas, 得james & toby 都唔知佢有幾成真

回復 LWL1212 的帖子

直接收就不用2nd in 了

回復 giantkid 的帖子

可能大細b考不同的東西, 即係細b要考埋小肌肉?
‹ 上一主題|下一主題