用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York PN Interview
樓主: Jingle-Bell
go

York PN Interview [複製鏈接]

我填張FORM時都已經有D頭痕+ O咀...
PRINT相呢PART更係難度高...

回復 BALL_B116 的帖子

有D頭痕+ O咀係因為問題包括小朋友最LIKE既中/英文歌, 中/英文書...
因為我地都係教佢自理多...書就...呵呵..佢LIKE就睇下D布袋書啦...
揀相真係唔識揀

回復 hehawendy 的帖子

我聽日先IN呀,我囝好鍾意玩野, 做指令都係睇佢心情,
我地都打家『當拎經驗』既心情去算...
要執到正一正??? 我地都係打算牛仔褲波鞋...

我in 2:30...只係知好多人同埋睇住阿仔都半個癲婆咁..
無留意有咩人...老公負責睇有無識既人黎左..因差不多時間in..
我好彩用左45mins左右in完...無等咁耐..
我覺得佢地係in家長+小朋友, 阿仔有1條揀錯...之後再揀多次岩左...
不過正如各位所見, 其實好多小朋友都ok答岩/揀岩野..
睇彩數囉~~一月底知結果

回復 kumiso 的帖子

我都唔知呀, IN果日係我去傾咖, 老公佢唔理-.-
佢都問我點解會揀YORK同平時帶小朋友去邊,
我囝IN時個MISS都問左佢成4,5次野, 要佢揀...阿囝係為食, 所以揀生果時較『由』疑,
其實今次IN我覺得囝俾我想像中好得多,
最少佢無扭, 人地俾野佢揀都叫快手,
而且都會肯俾返D野俾MISS (我見有BB唔肯俾仲要扭),
差不多全程佢都有笑容,走時我地叫佢要同人88, 佢仲送埋飛吻...
今次最阿囝第一次IN學校, 佢既表現認真超出我意料之外...
之前去家長會個TALK 校長俾我感覺唔太想收細B,
(現實果日真係有幾個同時段IN既BB係12月31日
就算今次唔成功, 我都唔會認為係囝囝表現唔好既問題...

回復 kumiso 的帖子

有禮物仔呀,  我無留意其他人有無,
不過睇post見其他媽媽話都有...
‹ 上一主題|下一主題