用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人仲未收到青衣康傑信
go

有冇人仲未收到青衣康傑信 [複製鏈接]

我都知唔收,但都要比我心息,

1    0    0    0

回覆:有冇人仲未收到青衣康傑信

我都未收到

我都未收,尋日打電話問咗,第二批未有咁快

回覆:Appley_Baby 的帖子

我今日打去問,佢話寄出了,如果明天都冇,星期一打去問

好緊張!日日睇信箱人都癲 希望大家都有offer!!!!!!

咪係日日都去望吓個信箱,自己嘅信都無咁緊張呀!得唔得都有個啓字丫!

尋日打去問,佢仲話啲信陸續寄緊!下個星期收唔到再打返去問!

我見之前咁多人有offer,再寄出呢批我估都係waiting多啦!

我放棄左pm offer, 大家加油呀!

我今日回收到了,waiting ,

唉我都係waiting我只求一個pm位者!一月大B竟然waiting我個女真係唔夠D細B黎咩唉

我個女都係waitig list,so sad.....5月B,因為屋企同時講三種語言,令到佢學講野冇咁快,interview果時淨系識講幾個詞,老師問問題時佢唔識答,但老師其他全部指令都做到。BB其實發育得好好,已識得各種形狀配對,識穿珠仔,識得搭好整齊既積木,可惜呢D interview果陣又全部都冇考到......真係唔知系咩原因令佢地覺得BB唔夠qualification呢?

回復 koko820829 的帖子

請問你地收到offer既,封信限定既最遲答复日期系幾時呀?即係佢地比幾多時間你地考慮要唔要接受佢個offer呢?

我上星期四收到offer信, deadline 係今日.  所以過埋今日, 可能會再有消息.  各位加油!

‹ 上一主題|下一主題