用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 請問有人收到信未? 27/10 面試的 K1
樓主: imami
go

請問有人收到信未? 27/10 面試的 K1 [複製鏈接]

回復 lovecupid 的帖子

若果Fail...York 過了一個月會寄Reject信...我有朋友收到Reject信

回覆:請問有人收到信未? 27/10 面試的 K1

我囡明天先去In 咁樣其實仲有無機會

一日有得IN,一日都有機會

我都係10月27日IN的, 但到昨日為止仍未收到信, 試過打電話去學校, 但都係叫我等埋今個星期, 好心急呀~~其實咁遲都未收到信係咪無咩機會呢?我見有啲家長好早就收到信. ANYWAY 祝大家好運!!

DIKSTEPHANIE,

你好呀, 我見你話你小朋友係12月31日細仔, 我10月27日INTERVIEW時我個仔砌積木時唔小心整到個小朋友, 跟住好NICE既媽媽走過嚟話唔緊要, 跟住我哋係同一個CLASSROOM到做INTERVEIW, 你係咪果個媽媽呀?

引用:Quote:DIKSTEPHANIE+發表於+12-11-15+18:48

原帖由 grassmama 於 12-11-16 發表
我BB好搞笑, 同一日in 兩間, 上午係聖母, 一入無耐就大喊, 實fail 啦 .....

下午in york, 可能有很長時間 ...
果日我個女都答晒啲問題呀!唔知有冇機會呢?不過我11月至interview。。。

回復 Littlerachel 的帖子

good luck to you also !!!

如果打到去CHECK OFFER而又想留位, 可以同佢地講自己親身去註冊唔等信。

我上星期三CHECK到有OFFER, 但我等到星期一上午派左信都未收到,我立即再打過去, 講返個情況同埋已知有OFFER, 問可唔可以直接去註冊, 佢地話可以, 我就下午去了。佢地即場同我PRINT晒所有文件簽名, 我即場交CASH, 佢地亦立即開埋RECEIPT比我, 一天光晒

多謝你意見, 我諗打電話去問係睇吓好唔好彩, 如果果個MISS好好, 佢就會幫手CHECK吓, 否則好似我哋咁打去, 佢哋都係叫我等多一個星期, 真係等到

唔好意思阿早, 可以請問一吓你係幾時INTERVIEW的嗎?

我係20/10, BK媽媽有D 28/10已經收到OFFER, 我仲痴痴的等足3個星期先打去問。YORK話寄左比我, 我估佢寄錯地址。

因我INTERVIEW當日佢地唔見左我份APPLICATION FORM要再填過, 之後我話收唔到信佢地話RESEND我都收唔到, 我估我成套野佢地都唔見左。

YORK叫即場補3個回郵信封, 好彩之前睇左BK lucky媽分享, 我拎定信封去。

我12月5先in

多謝你既回覆阿早, 我今朝再試打電話去問, 佢哋問我有無去BRIEFING, 我話有喎, 佢話吓, 你有呀, 咁幾時IN架, 我話10月27日, 佢話咁你有無搬過呀?我話無喎! 佢哋話CHECK咗覆我, 但係到4:00打去, 佢哋話未得閒CHECK, 叫我等多日喎~~唉.....原來等係咁辛苦架~~

回覆:阿早! 的帖子

回覆:請問有人收到信未

係呀,我之前係BK 度mention 過我20/10 in 28 /10收信,睇返日曆, 28/10 係 sunday, 咁應該係29/10 先收到。 anyways, 星期日收定星期一收,都一樣啦,即係york 27/10 星期六寄信囉。所以各位想讀york的家長,要積極d打去問!問唔到就寫信去問!

阿早!    發表於 12-11-21 23:50

回覆:amberpan7 的帖子

多謝阿早既意見, 我今朝FAX同POST咗封信詢問個RESULT, 希望會有好消息, 係呢?還有沒有其他都是10月27日IN但還未收到通知的家長呀?

Karenfok1 發表於 12-11-20 11:32
DIKSTEPHANIE,

你好呀, 我見你話你小朋友係12月31日細仔, 我10月27日INTERVIEW時我個仔砌積木時唔小心整到 ...
係我呀....Yeah!Yeah!Yeah!

我打去check左la...Rejected...

HI DIKSTEPHANIE,

你好呀!可以聯絡返您大家真係有啲緣份, 唔好灰心呀, 收到其他OFFER未呀?加油呀, 我哋仲要一齊努力~~可唔可以問吓你幾時打電話問架?
‹ 上一主題|下一主題