用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心幼稚園 大家今日面完試對自已小朋友表現如何呀? ...
go

大家今日面完試對自已小朋友表現如何呀? [複製鏈接]

可以分享一下嗎?唔知點解個老師冇乜問我野,只是看住份表問返我份表問題,都唔知佢收生定意,又冇問我點解選佢學校,又冇問對小朋友期望,咩都冇問只係話阿哥係咪讀呢間,我話唔係就冇出聲,之後就話走得,根本冇比機會我講下小朋友>

0    0    0    0

你幾點in 呀, 會唔會已經收夠人

我問左好多野喎,不過阿女係另一邊玩,唔知佢點俾分阿女就真

回覆:大家今日面完試對自已小朋友表現如何呀

我10點15分in,佢又問你點解選呢間學校?

都係問下表格上邊既野~

阿囡自己去玩~我見有位老師同我個囡傾計,

位老師仲送左包餅仔俾佢, 不過阿囡好似唔理佢~~

都唔知有冇同人講多謝~

引用:都係問下表格上邊既野~阿囡自己去玩~我見有

原帖由 manyserene 於 12-11-03 發表
都係問下表格上邊既野~

阿囡自己去玩~我見有位老師同我個囡傾計,
我同你一樣,有位老師同囡囡玩又比野佢叫佢講多謝,我囡都冇so佢,但走時有自己拉凳仔,但見我老師就好求其,一聽到哥哥唔係係到讀就冇咩問,之後就話已面試完可離開,我唸凍個水,2000人申請收2xx學位,冇望了:

我都係咁呀 我囡係超細囡 今早in1100 老師見到份問卷剩係問我有冇報其他N班 & playgroup玩 之後就話in完 都無5分鐘就走得 打定輸數
你地小朋友係咪細b???

老師話留番架車車比阿囝玩, 唔知係咪暗示收佢

mamapapa1013    發表於 12-11-5 18:24

回復 CRYSTAL53 的帖子

老师都有问我点解报她们学校,各个老师问的问题都捂一样

引用:回復+CRYSTAL53+的帖子 老师都有问我点解

原帖由 lokyanmm 於 12-11-03 發表
回復 CRYSTAL53 的帖子

老师都有问我点解报她们学校,各个老师问的问题都捂一样 ...
佢張foam未有一攔寫平時同小朋友玩咩既?我寫唱abc song同溫習學校派發既書本,佢就問讀邊間幼稚園,我話好時光,然後問我咩班,我話國際全日班,佢哦完又冇野講,係到睇表

我个女都系没希望拉。咩都捂讲。老师仲同我讲学校太多人报了如果捂收你小朋友捂系你小朋友捂得,听她甘讲我就知咩事,,,,,,,,,,,,,,

我感觉D老師就好求,

引用:我都係咁呀+我囡係超細囡+今早in1100+老師

原帖由 10T12D 於 12-11-03 發表
我都係咁呀 我囡係超細囡 今早in1100 老師見到份問卷剩係問我有冇報其他N班 & playgroup玩 之後就話in完 都 ...
我小朋友係中b 5月囡囡

老師都問左我好多野喎!
到最後仲問我個小朋友叫咩名,幾多歲,邊個陪佢來面試,老師比佢個粒係咩同埋鍾意食咩。

回覆:CRYSTAL53 的帖子

我個仔仲好笑,叫佢去玩,去到就"嘩"一聲喊,最後座係我大脾上面試,有問佢叫咩名,問佢要糖定係餅乾,都有多謝老師,平時活動係同佢睇DVD老師都有問下,好簡單直接,好快攪掂。表現唔理想,哈哈!

老師問:點解揀呢間學校?平日係咪只係得工人湊?星期日帶小朋友去邊?。。。。。。

至於問左阿女啲乜,就一句都聽唔到喇

回覆:大家今日面完試對自已小朋友表現如何呀?

老師問我有無做野,她話而家的媽媽好忙吾得閒倍小朋友

我覺得學校傾向鍾意得閒管教小朋友的家長,不過唔知係咪

你地仲報左邊間呀?如果聖心唔收,你地會考慮邊闚呀?我仲報左孫方中,呢間好似都係一間唔錯既學校,普英教學!有冇家長都報左呀?

manyserene  我有報呀, 你30號幾點面試呀~~?  發表於 12-11-6 14:58
‹ 上一主題|下一主題