用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心幼稚園 聖心教學理念
go

聖心教學理念 [複製鏈接]

3號就要interview,好緊張!今年攞表既人非常多,今日交表時問佢讀過playgroup and pn班會唔會機會大啲,佢話冇影響主要都係睇返小朋友表現,同家長對學校既睇法。有人可分享一下聖心的教學理念嗎?好怕入唔到!同1日既上午仲要in救世軍,時間好緊迫。去聖心面試好大機會會遲到>

1    0    0    0

引用:3號就要interview,好緊張!今年攞表既人非常

原帖由 CRYSTAL53 於 12-10-27 發表
3號就要interview,好緊張!今年攞表既人非常多,今日交表時問佢讀過playgroup and pn班會唔會機會大啲,佢話 ...
點解唔改下午呢?要迫埋一齊好辛苦的。
Interview都係問家長多,小朋友都係在旁邊玩下玩具。

回覆:聖心教學理念

遲到可能吾比考,但我識有個媽媽交表遲左都吾收2:00到

引用:3號就要interview,好緊張!今年攞表既人非常

原帖由 CRYSTAL53 於 12-10-27 發表
3號就要interview,好緊張!今年攞表既人非常多,今日交表時問佢讀過playgroup and pn班會唔會機會大啲,佢話 ...
聖心好講紀律架,要面試前十分鐘到,准時都算遲啦。遲到肯定唔俾啫。

引用:遲到可能吾比考,但我識有個媽媽交表遲左都

原帖由 adaleung0716 於 12-10-30 發表
遲到可能吾比考,但我識有個媽媽交表遲左都吾收2:00到
學校講明9-1時,佢2點先到唔收都好正常喎。

回覆:聖心教學理念

今日面完試好失望,本來做哂功課今日面試要講咩,點知個女老師問佢野又唔答,比野佢食又唔多謝,老師又冇問我野,只係跟表問返表上問題,又唔問點解選佢學校,其實係咪即係已知唔會錄取所以唔問咁多呀

未必嘅, 我仔上年in時,老師諗住同佢一齊砌玩具, 佢唔肯俾老師點佢舊玩具呀!死要自己砌...老師話"佢都好執著喎...."我諗住死硬...但最後入咗下午班呀!
‹ 上一主題|下一主題