用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 york AM VS ST nicholas AM
樓主: lovekidss
go

york AM VS ST nicholas AM [複製鏈接]

你地會點揀???
兩校既優點同缺點......係咩?
   2    0    0    0

因為SN 我係臨急補埋....其實唔係幾知..佢既課程如何....!?
大家有冇分享呀???是否英普教學?

THANKS 咁多位媽媽......我報YORK因為知道配套多....好似會考晒CAMBRIDGE 先搵小一.....如果學校有,不用出去再搵來讀...也不錯。當然
我也知道YORK貴很多,但是.......佢是貴得來唔值嗎??我都有聽講YORK小朋友英文好,但唔LIKE學中文.....等等....又是否真實?????SN有冇咩....配套架呢????

另外想補充,對SN 有疑惑,因為好似人人都收...校長係話收2000張FORM 收10%左右....但朋友仔女唔係全部問題都答到.....又細到成10月出世...咩都未識....都收...其實有冇人收REJECT LETTER 架..

但聽D人咁反對YORK...有D擔心真係咁差.....因為見小朋友有能力,想比D深D既課程佢讀...唔好WASTE左....佢MA.......
‹ 上一主題|下一主題