用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 急問:請問2012年(2013入小一)直資面試日期 ...
go

急問:請問2012年(2013入小一)直資面試日期 [複製鏈接]

我個女會入讀2014-2015小一,即是會在2013年的暑假後期便會開始有面試。因公司要我們九月底前申請2013年假,而又看到近期要面試的爸媽發面試期的帖,現想知道您們選校的面試期(因我都會三至四間)是何時?先謝謝您們。
   0    0    0    0

太空範啦.間間學校面試期都唔同,今年面試期又唔等於出年面試期!不過一般都在星期六進行,大多由9月至11月(不過有D學校會早些).

Most of them will be on last Friday of Sep to 1st week of Oct.

回覆:急問:請問2012年(2013入小一)直資面試日期

我女kg有相關資料提供,你嘗試問下學校

醒目開學勳章 貢獻勳章

如果你唔駛返星期六嘅,就應該問題唔會太大
一般都係10月幾個星期六,有d仲可以揀時間!
btw, 反而交表好多間都要office hour 親身去交,唔係lunch hour 就係一朝早遲返!
恐龍家

同意, 通常面試唔使請假, 反而交表要請假!!

如你公司要連放annual leave,攞十月頭兩或三個星期啦.

謝謝您們的意見,我也會參考這個帖http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
‹ 上一主題|下一主題