用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

校車 [複製鏈接]

校車公司D人好無禮貌好唔掂,本來我小朋友坐得好地地,唔知點解今星期校車保姆攪到不知所謂,佢己经成日講大話,又唔知點預時間開學到現在都還有返學遲道明明架車有位剩,本來我小朋友自己都有一個滿意座位無故今星期一,校車保姆叫多位學生同我小朋友一齊坐一個位,我就當然打去問個究竟返來的答案居然話我小朋友自己的要求更儍的都知道校車公司D人係度講大話,任何人都知一人一座位,他們的做法真係有問題..他們的好無禮貌對話令到我好真係唔明點解會發生咁事係個校車保姆有問題無風起浪還是精神有問題或是............咁簡單的事情都要起風浪...
   0    0    0    0
! ! ! ! ! ! 明天會更好,希望在明天 ...哈 哈 哈! ! ! ! ! ! Good Lucky........ Yessssssss ! ! !

我女兒坐紅磡線校車,除左有時人太多時,3座位要坐4個人之外,其他方面都比上年好D。

上年已二位三人坐, 想今年會好D,點知都係無進步, 希望可換校車公司
! ! ! ! ! ! 明天會更好,希望在明天 ...哈 哈 哈! ! ! ! ! ! Good Lucky........ Yessssssss ! ! !

TKO線校車幾好...校巴工作人員跟得好足.

係邊條線啊?打去學校反映,睇下有冇用?如果一定要坐校車既,就唔好太僵啦。

醒目開學勳章

我反而覺得今年校車服務比舊年好,上車時間準時(有時會早左添),落車時間有快又準時。如果要"批評",可能,懷疑,校車司機開車是否太快,因為校車常常早到!!!
"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人
‹ 上一主題|下一主題