用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 全級考十名內, 想考直資, 考邊間好??
樓主: 常歡笑
go

全級考十名內, 想考直資, 考邊間好?? [複製鏈接]

回覆:常歡笑 的帖子

點解唔試地區英中?
安柱、善德、林護、全官、可風、、、、呢d 不會差過出面的直资。如女孩仲有2 間band 1 英中女校。
如我小朋友考得你小朋友甘叻,係band 1 頭,我自己就心儀善德、安柱。
我本人不太喜歡我囡全女校,所以協恩、女拔就算名校呢些我也不考慮。純自己喜好。

引用:回復+701003+的帖子 +全級考十名內,+???報

原帖由 cow 於 12-09-13 發表
回復 701003 的帖子

全級考十名內, ???報西九龍—聖瑪加利,李國寶,沙田—培僑??? ...
咪係

引用:Quote:esmond88+發表於+12-9-14+18:09+樓主

原帖由 martie 於 12-09-14 發表
EK moms are so responsive, that is why I like EK.
yes.me too

引用:Redkoni,++幫朋友問一問:+蕭明,+安柱及李兆

原帖由 singinhk 於 12-09-16 發表
Redkoni,  

幫朋友問一問: 蕭明, 安柱及李兆基如何選擇?
個人喜歡:安柱、李兆基、蕭明

Jackieson 發表於 12-9-18 09:17
回復 singinhk 的帖子

除了太多interview會幾辛苦外, 都想分享另一樣野 - 可能會打亂你的計劃部署(即inter ...

其實我也是這樣想,如果我個女係b1,我都會博下區內英中

‹ 上一主題|下一主題