用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 急!請問有無人已經收到培正的WAITING CALL? ...
go

急!請問有無人已經收到培正的WAITING CALL? [複製鏈接]

今日啱啱收到創價的電話,但係係下午班,我地想仔仔入培正,有無人已經收到CALL?還是未有咁快?萬分感謝!
   1    0    0    0

培正好似要7月中先call waiting!

或者可打電話詢問情況.

回覆:急!請問有無人已經收到培正的WAITING CALL?

我都好想知啊!我也是正等待著PC call waiting 呢!

回覆:急!請問有無人已經收到培正的WAITING CALL?

睇翻封信, 寫著:「日後如尚有空額, 校方將於2012年7月中旬以電話通知, 否則即為額滿。」

回覆:急!請問有無人已經收到培 ...

回復 cheerland 的帖子

Cheerland, 是真的嗎? 你的資料來源是由PC老師所出的嗎? 若是千真萬確, 真是令人沮喪啊!!!
之前D人仲話收了240個位, 而waiting既人仲會少於240個, 等我仲日望夜望, 還心裡常想著會否到了7月中旬, 就會有機會有奇蹟出現......點知原來是白日夢一埸.......沒希望了!!!

我之前打過去培正問,佢話收滿哂,一個WAITING都無CALL過……不過係7月中旬的時候,唔知八月仲有無機會

是否真的一個WAITING都無CALL呢?  .......沒希望了
‹ 上一主題|下一主題