用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 梓峰教育
go

梓峰教育 [複製鏈接]

有無人參加過梓峰教育的小司儀訓練課程? 有何評價? 值得試試嗎?

P.S.阿仔五歲﹐本身表達和溝通能力都很不錯。
   0    0    0    0

I want to know too. Is it interested?
Also do they have NET?

回覆:babyakambm 的帖子

I want to know too. Any comments?

我個仔3歲幾學過2個月就唔學了,
我目的想佢講說話有啲邏輯,改善一下一啲字的發音,
結果都...OK啦,
但班有個好似過度活躍嘅...老師控制唔住.
有時有急口令,天氣報告,比小朋友嘗試係班中企出嚟演說,
我又覺得呢啲活動小朋友係學校都會做...
想轉班但時間唔啱,所以唔繼續.

回復 leeyubaby 的帖子

leeyubaby, 謝謝您的詳細分享﹗

吾知仲有無其他家長的小朋友參加過﹐可以比d意見呢?

所以而家D咩咩補習天皇話自己博士,替小學生補習,我真心覺得同一個大學生,中七生補小學生係冇咩分別,分分鐘仲差,因為佢太叻,佢可能唔知小朋友究竟唔明什麼.老師最重要並唔係學歷高,而係有耐性有方法教小朋友

manmanchubb  agree with u  發表於 12-5-1 16:30
‹ 上一主題|下一主題