用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 報學校(2013-2014)又差不多時候了!
樓主: edea
go

報學校(2013-2014)又差不多時候了!   [複製鏈接]

王國長老

學校情報版會逐一加添情報, 要報幼兒園/幼稚園/小學/中學, 多留意開放日日期及報名時間了!
如果你有學校開放日或報名資料, 歡迎聯絡本人, 本人盡快更新資料讓大家有更多資訊! 先行謝過各位!

學校情報按此進
excel 下載

edea
   33    0    3    1

王國長老

引用:可否考慮置頂,讓各家長更容易找到?

原帖由 thomasha 於 12-04-11 發表
可否考慮置頂,讓各家長更容易找到?
係驚置頂大家反而會忽略,先會不停人手推上

王國長老

引用:墨餅呢度都要你睇埋....辛苦哂!+你睇住個大

原帖由 silvia_ng 於 12-04-11 發表
墨餅呢度都要你睇埋....辛苦哂! 你睇住個大海已經辛苦, 估唔到呢度又要你蒲頭呢! ...
唔辛苦,資料大家覺得有用就值得啦

王國長老

謝謝ahnew的指正, 我把兩間聖士提反混淆了, 現已作出修正.

王國長老

引用:點解係幼稚園?

原帖由 karen55407 於 12-04-16 發表
點解係幼稚園?
最底有幾個tab,有學前、小學同中學三版

王國長老

引用:為甚麽今天開不了excel看的?+

原帖由 maydayblue 於 12-04-27 發表
為甚麽今天開不了excel看的?
抱歉,很快會修復,如果下載不到可以電郵給我:[email protected],我會盡快電郵給大家。

‹ 上一主題|下一主題