用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根徳園出結果喇!
樓主: mabelli
go

根徳園出結果喇! [複製鏈接]

收左亞仔讀PM班, in既時間見老師對我仔既反應都係一般般, 心想都係陪跑多, 如今收左真係好驚喜, 同埋唔洗再擔心interview同result了!! 亞仔, 叻叻媽媽今晚有覺好訓啦 ^^

唔係, 唔好灰心!!

原帖由 haydeng 於 11-11-26 15:02 發表
一開個信箱,見封信咁薄,心知不妙。
仔仔係大B,表現唔差架。都係得waiting....
灰左。
有offer既爸爸媽媽係咪名校畢業?

即係收左啦

原帖由 Lachesis 於 11-11-28 14:52 發表
啱啱99話收到kv封信
不過佢唔識睇
淨係話有3張紙...

其實大家唔洗甘介懷, 唔開心一陣好啦!! 先上年第一次同亞仔去IN N1時, 已知呢個遊戲係唔太好玩, 你地話睇唔睇爸媽既學歷, 工作, 住址, 當然都會睇下, 但我諗唔係最主要, 主要係睇同學校有冇"緣份"~~~ 你唔會知IN你個個老師係乜TYPE, 佢可能係做又36唔做又36的, 可能見10個為一個單位就收一個, 又D老師就真係好有HEART, 覺得你既小朋友適合就收都唔定, 所以唔洗甘介懷, 好似我自己個仔既例子, 佢IN靈糧堂係我同老公心中, 係超額完成, 我地十分滿意, 誰知米又係WAITING, 我地當然好失望亦有唔開心啦, 但千其唔好怪個小朋友OR嬲佢地, 佢地甘細知D唔知D, 影響左佢地就唔好啦!!! 到IN KV時, 佢所有指令都可做到, 但係就慢吞吞, 我見老師都D不肖, 已心想唔會收架啦, 點知卻收左PM~~~ 所以真係估佢(老師)唔到架, 各位CHEER UP!!!

原帖由 ronniedad 於 11-11-29 18:43 發表
我都不得不同意你的說法...............呢個叫現實, 但我有一樣最唔明的地方就係...................話就話叫你填家長資料啫, 咁個校長點先知呢D資料O既真偽呀? 暫時都無一間要求父母出示有關的証明噃, 咁如有不良家 ...
‹ 上一主題|下一主題