用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘金巴倫道迦南N班收生準則
樓主: JMK
go

九龍塘金巴倫道迦南N班收生準則 [複製鏈接]

原帖由 cclemon2009 於 11-11-25 13:13 發表
我見bk幼稚園forum中(越來越討厭面試),有現在讀緊金巴倫道pn家長有吾太好評語,大家吾好再覺得吾低啦,校長黑口黑面喎!!!!

唔係呀,那個post是講黃埔那間,不是金巴倫道!

原帖由 cclemon2009 於 11-11-25 13:37 發表
開頭黃埔,第二頁最尾有人(sumaggie101)樓主開始講金巴倫道,第三頁這樓主再講

我再去那個topic看都唔見有人講金巴倫道迦南有的什麼唔好,只係 himuimui 提過小朋友讀金巴倫道迦南去廁所唔適應,沒有任何唔好的評語,而其他人則一直都是講黃埔迦南。

好同意,多謝你的分享!
我今年第一次帶女女interview都是in啟思,又係reject左,因為女女當日心情唔好,只顧自己玩,唔太理老師,我見狀便打定輸數,無積極鼓勵女女作答,只是問女女:「你點解唔答老師?你識架!」我是第一次帶佢面試,自己唔知自己在面試中擔當重要角色。之後的3個面試,都改由我先生帶她入去見,因為我知道先生的EQ高D,面對女女不合作的情況,他較懂處理。結果這3間的面試結果係兩間收了,一間等緊消息。

原帖由 b-ba-ma 於 11-11-27 15:58 發表
咁啱見到個post入嚟分享下...

我係ft媽媽小朋友正係該校讀pn班,舊年我都有in啟思仲係第一間in,當時我都自覺佢表現唔錯應該無問題。不過最後都係收到reject信,有d唔開心同嬲。到第二間in迦南前我同爸爸作自我檢討,都認為 ...
‹ 上一主題|下一主題