用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人收到九龍塘迦南信呀??
樓主: woojochu
go

有冇人收到九龍塘迦南信呀?? [複製鏈接]

回復 43# ie_swy 的帖子

ie_swy, 你係幾時收到德福offer 架? 我仲未收到任何信, 好心急!

回復 45# cat8141210 的帖子

cat8141210, 德福校舍我去過interview, 好細, 細過kln tong 迦南好多, 無得比!

回復 51# cclemon2009 的帖子

cclemon2009, 德福原來算大架? 其實我係同金巴倫迦南比較, 所以先覺得德福細咋, 搞錯左唔好意思.

回復 50# ie_swy 的帖子

ie_swy, 你咁快收到德福offer letter? 咁bb 係咪有家姐阿哥0係德福讀緊架? 因為我見德福張紙仔話30Nov11先會寄出 letter.

回復 58# ie_swy 的帖子

ie_swy, 我有報金巴倫迦南同德福國際班,
兩者聽人講都話老師好有愛心, 但迦南就得主流班, 不過我都會選迦南, 因為我like 佢個戶外遊樂場, 超大, 小朋友會玩得好開心, 唔係好多間幼稚園有咁好戶外地方比小朋友玩, 迦南又有學卷, 話唔定剩左d 錢可以夠我養多個.

回復 58# ie_swy 的帖子

ie_swy, 想問你in 德福係國際班定主流班呀?

好灰, 金巴倫道迦南waiting list, 已經第二間waiting, 一間offer 都無
‹ 上一主題|下一主題