用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 崇真 - 第一輪結果
樓主: charlotte2008
go

崇真 - 第一輪結果 [複製鏈接]

We got the acceptance letter for IKI today. :loveliness: We are not the old girls/boys nor having the religion. Just LUCK be granted.

醒目開學勳章

原帖由 ILOVEBEAN 於 11-11-9 00:08 發表
We got the acceptance letter for IKI today. :loveliness: We are not the old girls/boys nor having the religion. Just LUCK be granted.

恭喜晒!!!
我仲等緊...

我都仲未收到信, 好心急呀, 不過WAITING都有機呀, 我朋友仔仔上年WAITING, 到6,7月CALL佢有位仲要係AM, 所以唔好灰心.

Thank you ! I hope you get the good news soon.
Just read through the posts from silvia_ng those are real useful.
原帖由 mh1001b 於 11-11-9 00:53 發表

恭喜晒!!!
我仲等緊...

charlotte 2008:

觀乎你既小朋友表現都唔錯喎,又係校友,其實收既機會應該好大喎,可能英普班真係太多人爭喇,不過唔好灰心,希望在明天嘛!
我個小朋友表現一般,單對單問題會識答你,但唱歌同講故事就睇多過答囉,所以我都唔寄予厚望,睇吓今日會唔會收到信啦!

我地尋晚都收到IK1 offer嘞
我地都唔係校友/無兄姊關係.

Waiting嘅朋友唔好擔心啦, 遲D實有人放位出黎架.

原帖由 ILOVEBEAN 於 11-11-9 00:08 發表

原帖由 2Fats 於 11-11-9 08:48 發表
我地都唔係校友/old students.

下星期二/三交留位費.  

可能到時有人唔交又會有多D位出番黎呢.

不過我會交架.

原帖由 cherryird 於 11-11-9 09:03 發表

恭喜晒, 請問封信有無講幾時要交留位費呀?

恭喜晒~~咁有無兄姊已在TT就讀呢?
好緊張....好緊張呀!! 我仲未收到啊!

今晚放工立即返屋企睇信箱 好緊張呢
不過晞晞係細仔 又唔出聲 應該冇機會
不過都緊張睇下有冇奇跡出現

sorry, 重覆打咗.

我地無兄姊喺度讀架.

原帖由 karen0128 於 11-11-9 09:11 發表

恭喜晒~~咁有無兄姊已在TT就讀呢?
好緊張....好緊張呀!! 我仲未收到啊!

congrat..

尋晚good luck完你真係有luck...

我都唔知收到未, d信寄去阿媽度, 兩老又唔識英文...

想問acceptance係厚定薄, reject/waiting又係厚定薄???

封acceptance都係得一頁紙架咋. 所以尋晚初初一睇就好沮喪, 點知一開又見到好多字喺裡面, 再仔細睇原來係offer同交留位費時間.

我估尋日係國際班出result先.

你都good luck呀.

原帖由 傻太 於 11-11-9 09:17 發表

congrat..

尋晚good luck完你真係有luck...

我都唔知收到未, d信寄去阿媽度, 兩老又唔識英文...

想問acceptance係厚定薄, reject/waiting又係厚定薄??? ...

恭喜收到信既小朋友和家長AR~~

我都好緊張AR~~~

不如係到 good luck 吓大家 , 又 good luck 吓自己(諗吓都好)

(平常心變得緊張心呀)

2Fats

我估所有人都一定會係 first round交留位費

不過...我都抱希望..希望下年5月有人放返位.之後又會輪返到我啦 ~~~

原帖由 2Fats 於 11-11-9 09:05 發表
下星期二/三交留位費.  

可能到時有人唔交又會有多D位出番黎呢.

不過我會交架.
‹ 上一主題|下一主題