用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 崇真 - 第一輪結果
樓主: charlotte2008
go

崇真 - 第一輪結果 [複製鏈接]

我都同你一樣 -->>> 衰左 !!!

waiting list. ~~~

都係叫我 2012年5月call 去問

ps : 哥哥讀緊TT架喇 ~~~ 証明係無 Granted 啦 !

原帖由 charlotte2008 於 11-11-8 17:19 發表
I've just got the result letter regarding to the 1st round interview of Eng / PTH stream.

I am so unhappy to note that the letter mentioned sth like "your child has performed very well.... ...

....英普....唉....頭痛呀...

原帖由 charlotte2008 於 11-11-8 22:43 發表
你地報英普班定係中英文班呀 ?
大家一齊加油吧 !!

2Fats

我估所有人都一定會係 first round交留位費

不過...我都抱希望..希望下年5月有人放返位.之後又會輪返到我啦 ~~~

原帖由 2Fats 於 11-11-9 09:05 發表
下星期二/三交留位費.  

可能到時有人唔交又會有多D位出番黎呢.

不過我會交架.

Hi chicken wing

唉...大家一起努力啦..我都好唔開心呀 !!

原帖由 chickenwing2006 於 11-11-10 23:44 發表
我都上黎報到先 ..... 我 exactly 同你一樣 , 家姐番緊
ik3 架, 點知都係 waiting 比我個仔 !!!

收到信真係幾傷心
‹ 上一主題|下一主題