用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 青衣學之園
go

青衣學之園 [複製鏈接]

剛剛收到學之園電郵話唔收囝囝PN,問我報唔報K
有冇攪錯,連in都未in,就話唔收,我個仔仲要係超大仔。09年12月出世,如果申請K1就更加冇機會喇。
有冇家長有類似情況?我想知係佢地唔想收超大仔定點解?
   0    0    0    0

wishwong,

你幾時交form? 佢哋用乜嘢理由?

吓..真係..我個仔10月出世.我本來都同呀仔報今年N..做大仔...但報個時..佢都叫我可以報咗K先..INTERVIEW完咗睇咗結果先再報N..因為N 2月先收完FORM..K 11-12月已知結果...我未聽佢講報咗N先囉...

現在為什麼N唔收大仔呢??現在連大仔都唔收??

報出年 PN? 我囡囡08 年11月出世, 現在讀緊PN,都算是大仔.

原帖由 wishwong 於 11-9-20 20:36 發表
有冇攪錯,連in都未in,就話唔收,我個仔仲要係超大仔。09年12月出世,如果申請K1就更加冇機會喇。
有冇家長有類似情況?我想知係佢地唔想收超大仔定點解? ...

我諗我誤會咗,因為我上年都有報PN。可能佢係覆緊我上年既申請。佢又冇提到係11/12年既PN定12/13年既PN滿咗,攪到我好混亂。等我聽日打電話問吓先

我女都有報, 2010 JAN,
EMAIL 收到時係CFM APPLICATION,
12年3月面試~ 我8月交FORM~

原帖由 wishwong 於 11-9-20 20:36 發表
有冇家長有類似情況?我想知係佢地唔想收超大仔定點解? ...

你誤會了, 佢地無位比你細仔讀 11-12年PN, 但基於你有報名, 佢地咪問下你報唔報12-13 年K1 囉!

我諗如果11月 Interview 表現理想, 佢地會考慮比12-13 年K1 OR 優先 PN, 不過我諗k1 機會好微了, 或許可優先confirm 有PN 位。

唔知以前係咪咁呢?

(我個都係細女, 我都收到相同E-mail)
‹ 上一主題|下一主題