用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 基督教香港信義會宏信書院 2011-2012 year 1嘅家長, 入黎傾下:)
樓主: kamtsk
go

2011-2012 year 1嘅家長, 入黎傾下:) [複製鏈接]

Hi, everyone!

1. kamtsk  (son)

0    0    0    0

bananalemon,

大家放心晒! 阿仔今日茶點時間已經跟同學一起分享茶點, 個女同學請佢食左塊曲奇餅, 佢請人食塊餅   他又不停地哼老師教他唱的歌(介紹自己), 真係好開心!

bebe05,

我個仔話有15分鐘食茶點, 同小息時間一樣, 我都有叫個仔要食野, 如果唔係實肚餓

今日已經第五日, 應該習慣好多

你地啲小朋友有無放低文具同書在自己個位? 我個仔話老師說小朋友可以留低呢啲野, 所以叫極都唔肯帶返黎, 直至我話想睇下啲筆有無問題, 佢先肯帶比我睇下, 仲係一次咁多.

原帖由 bebe05 於 11-9-2 16:29 發表
hehe其實我估係佢八掛掛住玩同傾計先唔夠時間

Haha, checked with the homeroom teachers. The fact is the teachers ask them to leave the pencil bag and colour pencils in their drawers. Good, but I need to prepare another set at home

awhome,

ok喎, 唔係勁脆, 少少軟, 唔太熱氣, 甜得自然, 應該真係無加糖, 阿哥阿妹都好鍾意, 下次試下士多啤梨片先
‹ 上一主題|下一主題