用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 唔讀太子明慧09K1無得參加畢業典禮
go

唔讀太子明慧09K1無得參加畢業典禮 [複製鏈接]

各位讀緊明慧N班小朋友的家長:

7月16日學校有畢業典禮,聽聞學校只是安排比來年升讀09 K1的N班學生及家長參加,K1唔向度讀就無份去...你地點睇學校呢個做法呢????

我都知佢地好現實..但無唸過連一個小小畢業典禮都甘現實....小朋友完成了N班點解唔可以一起參加呢????? 因為你繼續讀才可以參加實在不公平......

問過學校, 校方沒有主動告訴我有畢業禮,我見到放學比門票打去問才知道有畢業禮,學校告知出台表現和有獎拿的學生才可參加但原來事實是其他沒有出台表現的學生和家長都可以參加,只要你是升讀09K1就有份

就此事本人覺得學校對小朋友不公平,我的小朋友喜愛學校和老師但學校卻這樣待小朋友....我看重的不是畢業典禮以是學校對每一個小朋友的尊重....

你地點睇呢件事呢????
   0    0    0    0

feel the same, look forward to new K1 path, don't be upset!

Ming Wai is so bad

You should be grateful that you pick another school for K1.

Ted b how are u long time no c Ar how s your son Ar well
班主任下學期放學有時會告訴我上堂情況總算有溝通,你仔仔去邊度讀pn我

下、你唔講我都唔知?真係好差丫!總算讀過丫?我以為下學期的家長日唔洗我地參加、問下老師的表現己經好差!咁現實、真係好在走左!
‹ 上一主題|下一主題