用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 急! 麗城聖文嘉N1 ok or not?
go

急! 麗城聖文嘉N1 ok or not? [複製鏈接]

有無讀過荃灣麗城聖文嘉N1可以share老師及活動OK or not? 正考慮, 因為校舍好細... 如果老師及活動不太好,我係咪安排playgroup比個仔重好? 起碼可以focus語言或音樂等...

7月16日要比學費了,謝謝!!

係聖文嘉幼兒園而不是聖文嘉(中英文)幼兒園中英文呢間冇N1...

0    0    0    0

我都報左,點解咁快要交學費? 我個BB in 都未 in喎。
近屋企都算ok囉,唔係出名的學校,但上完N應該入到Kindergarten,個人認為如果目標係附近兩間小學應該機會大。

明早16/7家長會交學費,係今年9月入學... 你係咪報2012年n1?

原帖由 lingan 於 11-7-14 15:55 發表
我都報左,點解咁快要交學費? 我個BB in 都未 in喎。
近屋企都算ok囉,唔係出名的學校,但上完N應該入到Kindergarten,個人認為如果目標係附近兩間小學應該機會大。 ...

原帖由 anki2502 於 11-8-14 23:09 發表
我名仔剛讀完幼兒全日班,但唔會讀上去.已出去九龍讀k1.仔仔唔中意返呢間.個人覺得一般.

我最後都冇揀呢間。thank you

‹ 上一主題|下一主題