用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 62網 (荃灣) 各校後補生開始面試了嗎
樓主: jonesccw
go

62網 (荃灣) 各校後補生開始面試了嗎 [複製鏈接]

回復 20# ChammyMAMA 的帖子

我都打過去問可否改期 不過被拒絕了

順帶一提 剛從熹熹媽咪口中知道 原來我們見過面的 記得去過南浪波波池嗎

醒目開學勳章

回復 21# jonesccw 的帖子

記得呀,我都諗過係咪你架,因為你入咗何小嘛!加油呀。。。你嗰日又撞期咩??

醒目開學勳章

今日見完思源喇,等電話,希望收到電話啦!

回覆 23# ChammyMAMA 的文章

請問今天見的小朋友多不多了
昨天有四十多位

原帖由 serser 於 11-6-10 18:27 發表
因有私小在手,比較喜歡私小的小班教學!另因囡囡現在的幼稚園是活動教學,對經常要幫她做功課的日子有點怕怕!而浸聯亦是活動教學, projects, assignments, presentations ... 我是 working mama, 真怕沒有時間應付!所以希望 ...

絕對明白既, 每人家庭環境唔同, 我都一樣係working mama, 所以都有d 但份工時間比較自由d, 當然都要自己有心理去準備迎接6個學年la...thx!!

醒目開學勳章

回復 24# jonesccw 的帖子

今日去見嗰時加埋阿囡有4個小朋友囉!

回復 26# ChammyMAMA 的帖子

咦 甘即係約50個小朋友爭取12個位?

醒目開學勳章

應該係喇。。。。唉
但比起其他學校算小架喇!
原帖由 jonesccw 於 11-6-17 17:03 發表
咦 甘即係約50個小朋友爭取12個位?
‹ 上一主題|下一主題