用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 學之園幼稚園(凱帆薈) 凱帆N1班一齊傾下
樓主: bigp
go

凱帆N1班一齊傾下 [複製鏈接]

hi!我都想幫個仔報名讀呢間學校,想請問吓呢間學校ok嗎?我考慮緊讀呢間定海逸校好?可否比d意見我?謝謝!

原帖由 四隻貓 於 11-9-22 09:10 發表
兩間都有海景. 凱帆有outdoor playground, 海逸無.但PN班因為安全問題, 係唔會出outdoor playground玩, 要K1先會出去玩.我當年就因為outdoor playground吸引而選凱帆.

我就一定係覺得好所以先會俾自己兩位小朋友讀 ...

唔該哂!其實我之前都有見過兩間學校嘅校長,不過凱帆嘅校長好似好細個咁,唔知有無經驗!但海逸嘅校長就好似年紀大d成熟d咁,唔知實際上有無經驗呢?因為只見過未接觸過,所以都唔係好知好唔好!若遲d有開放日都去睇吓先!

原帖由 hoihoima 於 11-9-22 13:08 發表
Both of my kids are studying in LH (HL campus).  This school really gave me more than I expected.  The school also provides A LOT of support for preparation for primary 1 interview.  You can go to the ...

THANKS!
‹ 上一主題|下一主題