用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟小學 Dear Derdad ,Gogocheung,Honghong_ma
樓主: さかな
go

Dear Derdad ,Gogocheung,Honghong_ma [複製鏈接]

Dear
    Derdad
    Gogocheung
    Honghong_ma
     さかな,報告近況先,亞仔升上中一都返學半年啦,佢讀得好開心,老師又錫佢,做prefect同班長,test 同exam都考得好好,唔計英文班,全級考第二,班主任話下學期keep住e個成績,中二可以轉番英文班,雖然唔英中名校,但亞仔每日都好開心番學,返到屋企又會同我講學校趣事.
你小朋友咪今年升中一呀?比心機呀,加油............
   0    0    0    0

回覆 2# MARCOCHU 的文章

please check pm

回覆 1# さかな 的文章

多謝大家都替我開心,雖然互不相識,但上年你哋給我關心和支持,已經是給我最好的,好快又到今年st jo 六年級同學揀學校啦,希望大家都派到理想中學.

Dear

Derdad
      Gogocheung
      Honghong ma
     好想同你哋分享,今日收到學校通知,話亞仔今年成績好好,所以學校開會後決定亞仔中二轉去英文班,希望亞仔比心機啦,下星期St Jo 六年級放榜啦,希望大家都派到心儀中學,未能派返原校都唔好咁擔心,其他學校都會欣賞佢哋,願大家都心想事成。

回復 3# buddiesboyd 的帖子

Pls check pm

回覆 5# GogoCheung 的文章

Hi GogoCheung
      唔好意思,早排好忙未有回復,亞仔今年2A 班,應該同你朋友個仔一班,希望佢比心機.
你個仔今年 都四年級嗎?大家都努力啦

大家好,又係時候報告近况啦,話咁快仔仔已讀中二啦,入咗英文班已一個學期,上學期的考試都好理想,全級考16,冇令媽媽擔心,佢真係好鍾意間學校,日日都好開心。
大家都要努力呀

honghong_ma  繼續努力!,(((o(*゚▽゚*)o)))
今個學期到我開始擔心啦!(´Д` )  發表於 12-2-20 23:24
‹ 上一主題|下一主題