用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: lovelove_bb
go

金巴倫??? [複製鏈接]

冇pm收到wor!!

原帖由 薇薇細語 於 11-2-23 22:26 發表
yes, pls check pm. tks.

我個女都係向呢間幼稚園畢業(5年前) ,我覺得金巴倫都好好呀! 其實唔駛咁擔心啦可以比佐留位費&雜費先, 如果你決定最後唔讀最多無佐留位費, 但係雜費可以攞番架! (可能要等1-2個月)

回覆 1# 2隻臭豬 的文章

Really? 但係張收據寫明"巳繳費用概不發還”, 可否早d通知佢,咁可以早d攞返d錢?

lovelove_bb

6歲前是學習語言黃金期(尤指oral).

如果家中沒有外語環境(英文/普通話),金巴倫是不錯的選擇.

課程是包括 phonic 的. 如有native 的老師日日教15分鐘(不太肯定,可與校方確應),如要求不是太高,便不用補習,已可跟外國人(英/普簡單)對答,面試 specking 也不用擔心.

p.s. 我的寶寶已是4年前的畢業生.

原帖由 lovelove_bb 於 22/2/2011 19:55 發表
多謝大家意見, 今日去交哂錢啦! 希望大家可以再比多d學校資料我啦!Thanks!
http://facebook.dj/fancygallery

多謝你們的意見, 但已決定放棄了, 因為已有更好的offer!

原帖由 2隻臭豬 於 25-2-2011 15:30 發表
我個女都係向呢間幼稚園畢業(5年前) ,我覺得金巴倫都好好呀! 其實唔駛咁擔心啦可以比佐留位費&雜費先, 如果你決定最後唔讀最多無佐留位費, 但係雜費可以攞番架! (可能要等1-2個月) ...

"2隻臭豬":係咪真係有人試過, 如果真係嘅話到時可以理直氣壯, 大胆d同學校講, 因為交咗留位費&雜費@.@

Dear all,

I have brand new girls uniform for St. Nicholas kindergarten for sale. If you are interested, please email me at [email protected]
Thanks.

不好意思,想請問點解交$1000雜費咁少?同埋咁遲交?我個仔準備今年九月讀K1, 上年12月尾已交$4400包括半年茶點費,校服,書包,勞作等費用,而老師話之後交埋買書簿錢及第一個月學費就不用再交錢!
我會唔會miss左學校嘅通知呢?
much much thanks!

原帖由 薇薇細語 於 11-2-22 21:54 發表
今天交了留位費$600及上學期雜費$1000, 其他等遲少少先交.
‹ 上一主題|下一主題