用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 CKY waiting
go

CKY waiting [複製鏈接]

Did anyone who is waiting for CKY get call for registration??
   0    0    0    0

Please check email.

hi fatgoat,

would u mind share with me coz my son is also on the waiting list, thanks !!!

我並沒有甚麼秘訣,但我聽過也有unrelated party 以備取生資格在六七月取錄, 不妨努力寫好求位信吧, 特別是大抽獎後難免會有幾位放出來, 畢竟唔使比學費讀歷史名校真係好吸引。

我認為家長不妨從校長/reviewer的角度出發,寫的信唔好太千篇一律, 要睇咁多封信真係幾悶架。

換轉是我,我也想看多幾幅圖片,Picassa 的美術拼貼也是一個快靚正的免費工具,不妨參考。

最後,想強調多次,我不是專家,只是從REVIEWER角度出發,不過,簡而精,肯定不會錯。

祝大家好運!!

Fatgoat,

thanks for your suggestion, in fact,  I like the school very much, hope good news will come to me and JaydenM!!
‹ 上一主題|下一主題