用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘迦南收唔收N1細仔呢
go

九龍塘迦南收唔收N1細仔呢 [複製鏈接]

請問有無mami知道九龍塘迦南收唔收細仔既呢?
我個仔10月中出世既, 而家青衣啟思收左, 但由於地區問題, 我地仲諗緊交唔交留位費.
而下星期六九龍塘迦南有得interview, 所以問知到底佢地收唔收細仔,會唔會收左表所以照列in呢.
   0    0    0    0

而家咪 in 緊細仔囉, 唔打算請的點會 in 呀.  迦南有啲 n 班係十月至一月先開學的, 全班都係細仔為主的.

原帖由 bobobetty 於 11-2-11 15:56 發表
請問有無mami知道九龍塘迦南收唔收細仔既呢?
我個仔10月中出世既, 而家青衣啟思收左, 但由於地區問題, 我地仲諗緊交唔交留位費.
而下星期六九龍塘迦南有得interview, 所以問知到底佢地收唔收細仔,會唔會收左表所以照 ...

請問幾月出生才算細仔呀?

原帖由 AuntieN 於 11-2-20 09:55 發表
No worry.  In my mind and experience, they will accept most of the applicants (I'm talking about the one with the biggest campus in Kowloon Tong).  My friend's son is a "small boy" and didn't respond  ...

今時唔同往日喇, 當年真係唔需要表現好出色都會收, 今年你有一半做唔到, 就已經得返 waiting list 的資格了, 因為 09 年比 06 年的出生率高咗好多喇.
‹ 上一主題|下一主題