用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 15分鐘面試,係未仲有第二次面試架?
go

15分鐘面試,係未仲有第二次面試架? [複製鏈接]

阿女報左直資,收到信去面試,但係只有15分鐘.咁係未因為太多人報所以得咁少時間??入到去坐低打個招呼都5分鐘,係未問下妳問題再選人2ND INTERVIEW?請指教..
   0    0    0    0

吓~~5分鐘。。好鬼驚。。我地係早上9點至9點3.咁早,係未第一位???點解咁呢?佢係7百幾號仲住得好鬼遠..真係未有心玩我地BAND2博BAND1既人呀??請問點先係黃金5分鐘攞到好印象?係未著校服好D???吾該教下我啦...

我都係ST.STEPHEN. 我阿妹佢今WEEK下午3點幾,不過係男仔,佢排5百幾號..佢無話著咩野,都係校服好D.因為屋企真係無斯文衫,阿女既LOOK,周街一打打聲人都係咁樣,好多時我都認錯人係佢,C6有次拖錯左人地個女TIM~~我都係試下啦,攞個經驗..我真係好早去啦,咁遠新界出來...IN完未去玩下LOR~請問40號小巴到吾到架??

吾該晒各位...昨天小女老師係活動堂時講解面試,佢話著校服去..小女學校都幾好架,12月已開始同佢地PERPARE直資面試,每人作晒英文自我介紹,同外籍老師PRESENT跟住批改回家.相比,我阿妹個仔佢今SAT IN,佢話好急,一D準備都無.佢係屯門讀書,學校無同佢地PERPARE升中...
另外,我覺得現時很多家長都只把直資作保險,好多時都會GIVE UP,因為佢地有把扼去更心儀既學校..對於我來講,真係好遠同貴,但這確是一所好學校...請問係未抽獎前會知收吾收架??
‹ 上一主題|下一主題