用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 有無2011年會讀K1 O既朋友仔呀?
go

有無2011年會讀K1 O既朋友仔呀? [複製鏈接]

Hi 同學仔家長,我仔都係AM收咗,我住土瓜灣搭校車要早一個鐘上車,好得人驚!你地住邊區呀?
原帖由 persist01 於 10-11-17 17:36 發表
我就收左AM, 不過我未交留位呀..我諗注都係坐校車咋..

Hi 各位同學仔家長,我個仔都會讀上午班,聽聞搭校車要好早,希望明年有改善啦!我諗要SC同KV有result後,D人先Confirm到會讀!
原帖由 persist01 於 10-11-17 17:36 發表
我就收左AM, 不過我未交留位呀..我諗注都係坐校車咋..

一樣, 我都等緊SC同KV, 不過覺得機會應該好微, 咁多人申請~ 如果將軍澳區有好多小朋友, 可能一車過, 唔使咁早添~
原帖由 persist01 於 10-11-18 10:13 發表
咁你呢? CFM讀嗎? 定係都等緊其他OFFER? 我都一樣等緊SC. 你咁近學校都要早一個鐘, 咁我住將軍澳校車咪....

係根德園丫, 同SC差唔多時間IN, 3-4 WEEKS有消息~
原帖由 persist01 於 10-11-19 00:41 發表
kv 係咪根德園o者係? 幾時in架? 幾時有result??

Me too. St Cat waiting. 明年讀SN AM, 0809仔仔~ 你地呢?
原帖由 persist01 於 10-11-30 22:06 發表
OH, 今日收到ST. CAT WAITING...決定讀ST. NIC. LU, 你地呢? 今日收到信未呀??

我上星期交左留位喇,你呢? 你小朋友係08年細BB定大BB呀?

呢度list度暫時am班好似女多男少喎, 我個仔發達囉,哈, 佢鍾意同女仔玩多d~
原帖由 MaggieHei 於 10-12-16 11:42 發表
mine is girl
‹ 上一主題|下一主題