用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 培僑書院 終於都面試完畢~
go

終於都面試完畢~ [複製鏈接]

可放鬆一口氣喇,因為已經打定輸數...
   0    0    0    0

點解未知結果就知道唔得呢

我見到我個仔琴日既表現已經好失望....

唔好咁灰心, 你應該見不到佢點 interview, 可能好好呢

唉.........佢前日去登記時發脾氣唔肯行埋去呀,我氹左佢好耐佢終於肯行,但去到地墊玩時又自己坐低喊唔理d老師呀   激到我自己都"may"埋喊呀
原帖由 Piyoma 於 10-11-1 08:43 發表
唔好咁灰心, 你應該見不到佢點 interview, 可能好好呢

原帖由 manicheung 於 10-11-1 12:43 發表
唉.........佢前日去登記時發脾氣唔肯行埋去呀,我氹左佢好耐佢終於肯行,但去到地墊玩時又自己坐低喊唔理d老師呀   激到我自己都"may"埋喊呀 ...

我呀囝響架車度瞓o左覺, 叫佢起身, 當然心情欠佳, 又話唔起身, 又話唔入去, 我一路氹, 氹到入禮堂, 好彩見到個學校同班同學仔, 即刻成個醒唒.

不過我問返佢老師要佢做咩? 問啲咩? 原來無考普通話  , 不過要佢用英文講故事, 佢就話無講, 因為唔識講.

雖然好似一班小朋友一齊 in 咁,但聽返d問題好似個個都唔同咁既,有d就話有用英/普問問題,有d又淨係用廣東話問,究竟會唔會從問題之間已經知道收唔收呢位小朋友呢,
原帖由 fkkfi 於 10-11-1 14:52 發表

我呀囝響架車度瞓o左覺, 叫佢起身, 當然心情欠佳, 又話唔起身, 又話唔入去, 我一路氹, 氹到入禮堂, 好彩見到個學校同班同學仔, 即刻成個醒唒.

不過我問返佢老師要佢做咩? 問啲咩? 原來無考普通話  , 不過要佢用 ...

我個女話用英/普問問題~普通話問題可以用廣東話答!
仲有佢話有數字!同埋考智慧既問題~
Kanis你比左好多歡樂mami同Daddy~鍚晒你♡╮ⓣⓗⓐⓝⓚⓢ ﹏♡
‹ 上一主題|下一主題