用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母幼稚園 請問冬天的祖紅色冷衫係邊到買呀?
go

請問冬天的祖紅色冷衫係邊到買呀? [複製鏈接]

冬天可以着白色or 祖紅色的冷衫, 諗住買祖紅色冇咁易污糟, 係咪只有賣校服的地方有??
   0    0    0    0

學校對面 鳴鳯街 有一間維多利校服 有得買, 不過依家先去買的話, 多數都係得番d 大d 既size, 你預咗要摺袖~

原帖由 晞晞豬 於 10-10-26 12:23 發表
學校對面 鳴鳯街 有一間維多利校服 有得買, 不過依家先去買的話, 多數都係得番d 大d 既size, 你預咗要摺袖~

哦,個間有開架??我有次放假經過見佢冇開, KLN CITY的又未有貨...多唔多人着白色呢? 但又怕易污漕

原帖由 豬BBBB 於 10-10-26 17:13 發表

哦,個間有開架??我有次放假經過見佢冇開, KLN CITY的又未有貨...多唔多人着白色呢? 但又怕易污漕

我那次是放工後過六點去到, 好多人(學生)都係買校服~佢地忙到c咗咁, 得番d大件既棗紅色!

我件白色只係普通秋外套, 唔暖~ 而件棗紅係wool, 所以會暖d, 今日都我俾佢著咗棗紅回去, 因為真的涼咗好多呀!!!

我女白色係著4號(今年唔摺袖), 棗紅係6號(今年摺一摺袖, 舊年要摺2摺)~~

昨天我99去到, 個間執咗....
去到KLN CITY的2間賣校服又未有,唉...

原帖由 豬BBBB 於 10-10-28 11:55 發表
昨天我99去到, 個間執咗....
去到KLN CITY的2間賣校服又未有,唉...

執......咗.......~~~~~ 咁真係好難買, 之前有位媽咪都行咗好耐都係無..... 上年係佢介紹我先買到.....

係咪只可以棗紅色, 白色冬天可以嗎???

我前2日去九龍城問過,2間唔會再入貨了,最後去了上水街市買,得番最後1件,超大件,好難買到!

原帖由 edwinatse 於 10-11-4 23:42 發表
我前2日去九龍城問過,2間唔會再入貨了,最後去了上水街市買,得番最後1件,超大件,好難買到!

嘩!!!! 上水......

其實佢好似之前出過通告, 話白色同棗紅外套都ok~

我上年記得話要棗紅色的。

我今日响觀塘物華街臨時小販市場見到,$130/件。
‹ 上一主題|下一主題