用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 佛教金麗幼稚園 今年10月29號派表啦,有冇人去"瞓街"呀?? ...
樓主: chelchel0126
go

今年10月29號派表啦,有冇人去"瞓街"呀?? [複製鏈接]

我開頭都諗住想讀上午班, 但係聽到你地講, 想問清楚係咪興趣班全部都o係下午架?

我仲諗住真係要去瞓街添~

原帖由 爆炸人 於 10-10-5 09:32 發表
當年, 我本人係真正訓街~~有看更會不定時睇下櫈仔主人在不在~~如果佢行過2次都無人應, 佢會抽出櫈仔去掉~~當然喇~如你想去下廁所, 買個飯盒..行開一陣, 你左右隔離都會幫你話你行開下~~(如果長時間行開, 左右隔離都 ...

爆炸人,
你果時去瞓左幾日街呀?

原帖由 chelchel0126 於 10-10-4 22:46 發表
[quote]原帖由 louiseter 於 10-10-4 12:30 發表
唔知有冇人知道,所謂排通霄,係真係要排足全程(即係排隊個人唔可以離開,要有人霸住個位),還是攞"木登"仔霸位已經可以 ...

我會o係張櫈度寫住名, 費事俾人坐錯~

原帖由 爆炸人 於 10-10-8 16:23 發表
張櫈一定要有名, 仲有個NO. , 自己坐的~~你唔好諗住走左去, 一俾人發現, 一定會掉左你張櫈, 即係你個NO.都會無左~學校唔會俾表你, 你可以由頭排過~~
至於張櫈, 佢會同你講, 如果想執返的話, 請到對面找~
不過講真,  ...

我係諗住自己去排既, 但我驚行開去厠所/買少少野, 會俾人坐左/拎開左, 我都請左1日假, 由28號早上開始等, 希望到時唔會已經排左好多人啦~

原帖由 爆炸人 於 10-10-26 10:31 發表
係呀, 係呀~今年好過份呀D人, 25號已經有人放野係到排隊, 但人就唔見左~~咁樣真係好唔公平羅=_='
大家要點知做, 自己決定喇~~

咁過份架, 冇人我會叫學校處理, 自己就排到死, 點可以俾d人黎都唔黎就拎到表

我都諗住28號1早去~

louiseter (椒B媽),
麻煩你遲少少話個情況俾我地知呀, 等我決定要唔要今晚去排, thx a lot~

我28號朝早7點去到排, 到最後拎到77號籌.

但係比我想像中少人排, 因為d人好多都28號晚/29號早上先黎, 只係排頭位果幾個痴線到22號已經黎到, 趕極都唔肯走, 製造恐慌, 先搞到其他人都咁早排姐.

雖然我真係幾鐘意呢間學校, 但都要恨批佢既派表方法, 因為好多學校甚至名校, 佢地都可以上網/郵寄拎表, 唔駛要d家長排通宵咁誇張, 仲要呢2晚得果15度又大風, 真係好辛苦架, 我諗校長真係要好好正視呢個問題, 好既學校唔需要用多唔多人排隊黎俾人認同.

原帖由 馬騮仔 於 10-10-29 23:31 發表
Stefi..
Hi..
我一直有睇呢個topic,但無出聲。都估你係味尋晚個靚媽咪,嘻!
知唔知我係邊個?

依家知你係邊個啦, 你咪排我後面果個囉~

佢話我個女唔肯講野, 所以唔收佢, 我地轉左去報聖匠, 即收佢讀全日~

原帖由 lechsh 於 10-10-30 12:24 發表
我今早去左in啦。
前日下午我爸爸去排,到我夜晚放工,由我接更排通宵,果晚真係超凍。

今早真係好多人in,但係in既時間好短,好快就in完。主要睇下小朋友識唔識回答老師、認唔認到顏色、是否認到生果及動物和是否聽大人 ...

我個女就係掛住玩, 冇理個老師, 唔答佢野, 所以唔收~

原帖由 馬騮仔 於 10-11-1 13:54 發表
Stefi..
你有問點解呀?
佢話唔收我哦一聲咋,個老師打左個突。
你真係去聖匠呀?

留左位先咋, 睇下之後果d點先決定~

原帖由 lechsh 於 10-11-1 13:53 發表

我個女都唔怕陌生,係差在要問多兩句先答。
另外,我都係排左一日一夜,137位,但只係作為後補,都好失望。

你有得後補都好呀, 我都冇~
‹ 上一主題|下一主題