用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心學校 下午校 p1 媽咪請進....
go

下午校 p1 媽咪請進.... [複製鏈接]

各位媽咪, 大家好!!

請問有冇今年p1 (pm) 的媽咪, 可以大家交流吓嗎?....
   0    0    0    0

HELLO, 你的囡囡適應嗎?

hihi
我個囡囡話ok, 不過話有d老師都幾嚴wor.. 您個囡囡讀咩班, 唔知會唔會同一班呢?

原帖由 panbaby 於 10-9-7 21:57 發表
HELLO, 你的囡囡適應嗎?

剛剛開學,我見我個女,好似仲係度適應緊, 頭一兩天,好似有d吃力, 今個星期開始,好似好d啦,抄手冊都有改善,無抄漏禁多野, 不過,仲係日日唔見擦膠,鉛筆......

我個話佢自己坐, 冇人同佢talk, 我都唔明小學點坐, 唔係兩個坐埋一齊?  

ic, thank you very much for you precious time.

請問是不是高年級的家長? 請多多指教, 我們這些新手家長, 唔知頭唔知路 (只有一顆興奮的心情...)

原帖由 andy2000 於 10-9-14 16:57 發表
Initially, all the pupils are seated based on the sequence of the class no. for the sake of easy recognition. If the class no. is towards the end like 26 - 30, there is a chance that the kid has to si ...

‹ 上一主題|下一主題