用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 2011-2012, 小一取錄信
go

2011-2012, 小一取錄信 [複製鏈接]

有沒有人收到優才的取錄信 ?? 好心急 !
   0    0    0    0

在程序表話, 在8月20日前收到通知信. 所以咪喺在這里問下有冇人收到....

大家都喺度等.... 嗰心雖然打定輸数, 实在太多人申請. 希望大家 Good Luck !!!

Hi ! CandyLiu.... 好消嗎 ?

Hi ! muichujamie....... Congratulations!
点样慶祝 ???

我要等今晚返屋企, 才知道.... 好 好 好紧張呀....

Congratulations!

我的心情在回家途中都非常沉重. 真的收到信件. 都不敢打開... 非常失望.

但我想問下, 信中提及"本校暫時未能取錄". 是否有机会入waiting list 名单. 但又沒有注明. 还是連這個机会都冇 ???

有無人可以指教 ??

Thank you very much ! 我個囡囡即是你机会... 不用再奢望.

在好奇心下, 我想在此問下"成功取錄者", 你哋申請时, 編號是多少... 你哋仲記得嗎 ?

回復 28# kalongma 的帖子

Hi ! Kalongma, Thank you ! My number over Thousand....
‹ 上一主題|下一主題