用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 頭痛中...唔知揀邊間好?
樓主: viva4ever
go

頭痛中...唔知揀邊間好? [複製鏈接]

Ha, what  a good detector! it is a mysteria......
原帖由 k.kung 於 10-6-25 16:09 發表
樓主同時持有陳守仁和三間官津小offer只有一個可能性。 就是樓主肯為陳守仁放棄小一派位, 待派位後去叩門三間官津校而又全部成功。事實是否如此, 要樓主本人才知道。

但樓主已有宣道和KTS offer在手, 三間學校水平 ...
哈哈笑容!!!!!!!!!!!!

How about if it is only a story?

JUST KIDDING, NO SERIOUS!

原帖由 mimifans 於 10-6-25 20:26 發表
佢講出嚟都是好的, 起碼仲知道邊間學校仲有機會會有位, 只是心急的家長受苦了!

frankly, i'm disagree with her 2!
We are discussing a topic with "LOGIC" and common sense, but not only what a person had said.

If I had offence anyone, I appologize in advance!

原帖由 k.kung 於 10-6-25 21:10 發表
I am afraid that Ophelia2007 disagreed with you.

"問心呀, 入得BK 嘅家長,個個都是想搵間啱嘅好嘅比自己小朋友嘅學校, in 多幾間做back up , 有什麼問題,如果1間唔收, 可能第2間會收, 只不過樓主個女叻啫,可能考 ...

‹ 上一主題|下一主題