用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇鋼琴老師介紹 ???
go

有冇鋼琴老師介紹 ??? [複製鏈接]

醒目開學勳章

我女個琴老師 , 教埋呢個月就唔教喇
因為佢要返台灣 (佢係台灣人) :(
話哂都跟咗 4 年 , 突然間好唔習慣
聽日上埋最後一堂 , 就要同佢講 bye bye
亞女畫咗張咭送比佢老師 , 答謝佢多年嚟既教導 ,
我就買咗份小禮物送比老師

佢老師都將手頭上既學生 , 轉比第二個老師 ,
不過我未見過新果個老師 , 唔知教得好唔好 :(
而佢老師就話都 ok , 唉.....唯有試下先 , 睇下夾唔夾 ,
萬一真係唔好 , 都唔知點算 :cry:

請問你地有冇教得好既老師介紹 ???
   0    0    0    0

醒目開學勳章

原帖由 do-re-me 於 10-4-27 12:38 發表

係呀 , 你又係呀 ???

醒目開學勳章

原帖由 chloemami618 於 10-4-27 13:47 發表

點解你個琴老師咁遲先話你知唔教嘅?
咁你想喺屋企附近揾琴老師或者要搭車都唔解意呢??

知道唔教已經係上個禮拜
如果搭車去 (唔太遠) 我都冇問題 ,
最緊要係教得好、仔細同有成績 !!!

醒目開學勳章

原帖由 do-re-me 於 10-4-27 16:28 發表

洛婷媽媽你好, send 唔倒pm比你, 唯有在這裡再回應你. 有緣在網上遇到你, 我是彭校長.
首先恭喜洛婷在校際獲獎, 我睇過youtube, 囡囡彈得很好啊! 音色很美!
想比多一個小小的意見(請唔好介意我的職業病...), 如果 ...

係你呀 , 細界真係少呢  

我識你 , 不過你唔識我

你依家係咪冇教學生 ???

女女依家點 ??? 你女女好靚女 ,

今年唔見佢參加樂施會 ???

醒目開學勳章

原帖由 do-re-me 於 10-4-27 16:28 發表

洛婷媽媽你好, send 唔倒pm比你, 唯有在這裡再回應你. 有緣在網上遇到你, 我是彭校長.
首先恭喜洛婷在校際獲獎, 我睇過youtube, 囡囡彈得很好啊! 音色很美!
想比多一個小小的意見(請唔好介意我的職業病...), 如果 ...

我更係唔介意你提點啦 , 有錢袋落袋喎

教育依便個 pm 好似壞壞地 , 如果唔方便係版面講 ,
可以去返親子王國自由講場果邊留 pm ,
果邊冇問題呀 :loveliness:
‹ 上一主題|下一主題