用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 其實約克算唔算係一間好既幼稚園?
go

其實約克算唔算係一間好既幼稚園? [複製鏈接]

之前有條link講york講得好好地,大家有理性地討論緊york既國際班,但俾人delect左條link。一陣大家講york d好野又俾人delect啊............驚..............

如果york另外有討論區,咁點解其他幼稚園又唔見俾人去第二到討論先?版主仲未解釋到喎

係咪law,其他幼稚園係「幼稚園一覽」都搵到啦,link既topic又開哂名都無俾人移動。
「教育王國--幼稚園」都係想俾咁多位家長交流下資訊姐,無拉拉唔合理地俾人移走左個topic,又解釋唔到點解其他幼稚園既link可以保留。

我認為咁樣對york既家長好唔公道,我地要出聲啊﹗

下?幼兒班咁貴??其他學校好似無咁貴..........

唔俾其他人睇少,都無拉拉俾人delect條link啦,歧視係「人」做成的

我都想知點解totobi 你話讀york會俾其他家長睇少?你有親身經歷嗎?

gd﹗又再次係到搵到york既討論。

york其實出左名英文好,咁都叫有優點啊,而且呢個優點係大家都公認既呢。

我都明如果自己bb讀緊既幼稚園有唔好既形象係會擔心既,但總好過連一d優點都無啊﹗
‹ 上一主題|下一主題