用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 宣道面試結果
樓主: Kanasboop
go

宣道面試結果 [複製鏈接]

我都收到啦! 都係waiting list呀! 不過我有朋友話佢10年前個女考宣道都係waiting, 但臨到開學先收呀! 我好想知waiting幾時知結果?

我返緊工, 只係屋企人通知我話個仔收咗waiting list, 所以唔知呀! 同埋我想問下各位, 宣道同迦南邊間好d呀?

原帖由 rubyrubylau 於 10-3-3 17:49 發表
封信上不是有寫嗎?

唔知宣幼既waiting list係點收既呢? 同埋會有幾多個waiting list呢? 通常waiting list收既機會有幾高? 有無人知呀?

得兩種嘅話,成四千幾人考,咁咪有幾千人係waiting list囉?

原帖由 sunsunmimiqq 於 10-3-3 19:24 發表
佢地得取錄同Waiting架咋.

未必架! 我果日都見到好多人去考呀! 就算有一批人唔考, 我當佢唔去考既有1000人, 聽人講今年有4千幾人報咗, 咁都仲有3000千左右去考啦! 就算有一半無去考, 都有千五個去考卦? 咁佢收我當佢收好多500人啦! 咁咪有1000千waiting list? 有無咁誇呀?

原帖由 mimimomo6 於 10-3-4 09:13 發表

唔會咁多人卦...咁遲先 interview, 好多人都有晒結果,

報左都冇去考wor !!

如果各收60人既話, 咁佢得兩種無reject letter, 我想知會有幾多個後備生呀? 點解宣道做法咁奇怪既?

原帖由 mimimomo6 於 10-3-4 11:30 發表

上年..上下午班各收 60人, 真係打崩頭

辦咗入學手續先啦! 之後如果宣道真係收既咪再轉返過去囉! 好過到時兩頭唔到岸呀!

原帖由 alicecmc2003 於 10-3-4 12:58 發表
我個囡今日收到宣道信都係waiting list,不過另一間收左佢既要3月尾辨入學收續,而宣道就要6月先知結果.........我只得呢兩間.........如果係你....會點選擇好??(我同我先生都怕宣道最終都係落空,估計都會去另一間辨入 ...

我就係覺得咁先奇怪囉! 邊有咁多人waiting list呀? 幾千人in喎?

原帖由 mimimomo6 於 10-3-4 14:00 發表

eee~~ 係 WOR史迪仔, 究竟有冇 reject letter 呢 ?

但總好過到時一間學校都無喎!

原帖由 alicecmc2003 於 10-3-4 14:41 發表
金錢上既損失會好大,如果6月waiting list知道宣道收囡囡的話,我地會好徬徨,..........

所以我真係好想知宣道有幾多個位係for waiting list囉!

原帖由 jess1010 於 10-3-4 15:15 發表
... 好明顯係 no one get rejected wor ...
‹ 上一主題|下一主題