用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 宣道面試結果
go

宣道面試結果 [複製鏈接]

之前話係5/3有結果,而家佢網話3月份內有消息.

原帖由 jess1010 於 10-3-2 12:53 發表
hello ppww mama, r u living at LYC ? (hehe, i recongized your lovely girl at the lift one day) hv u check any school bus to 宣道 ? thanks...

Hi!你好!係呀住LYC,囡囡張相係舊年8月影架喎!你都認得?
在lift當時囡囡係同邊個一齊架?
每間KG我都會先問是否有校車才報名,不過宣道已一早打定輸數呢.你小朋友暫時打算讀邊間呢?係囝囝定囡囡呀?

尋日收到係waiting.

原帖由 jess1010 於 10-3-4 14:39 發表
haha, 因為你個囡囡 is so lovely (其實之前好似喺有關mei-foo playgroup 嘅  forum 度見過...)
應該係同 mama 你? + 我, 3ppl in the lift
我個係 naughty仔 lor... 所以特別留意人地d 乖巧嘅女
...

乖巧唔係佢嘅真面目嚟架!
囡囡應該會讀律倫街啟思呀!
好開心認識多個朋友,我好鍾意同囡囡搵朋友仔架,
尤其住得近嘅就very good喇!
pm你詳談...

原帖由 yin2007 於 10-3-6 10:14 發表
你囡囡讀am定pm呀?? 我仔仔都會讀同一間, 不過係pm呀

我都係pm呀!你有無申請轉am呀?我交留位費時交埋轉am信.
‹ 上一主題|下一主題