用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 34區家長分享下統一派位選校
go

34區家長分享下統一派位選校 [複製鏈接]

甲部:1.陳瑞祺 2.及3.無填
乙部:1.陳瑞祺 2.合一堂 3.獻主會 4.聖馬善樂 5.基道
        6.靈光 7.牧愛 8.信義 9.聖匠 10.領島 11.李炳

以上係我自己既選擇,34區家長都分享下填乜丫!
   0    0    0    0

原帖由 fannyyip0612 於 2010-3-2 11:51 發表
乙部:1.陳瑞祺 2.合一堂 3.獻主會 4.聖馬善樂 5.基道
        6.靈光 7.牧愛 8.信義 9.聖匠 10.領島 11.李炳

以上係我自己既選擇,34區家長都分享下填乜丫! ...

甲部:1.St Rose 2.及3.無填
乙部:
1. St Rose
2. Heep Yunn
3.陳瑞祺
4.Ma Tau chung
5.Farm Road
6.合一堂
7.獻主會
8.聖馬善樂
12.基道
11.靈光
9.牧愛
10.信義
14.聖匠
15.領島
13.李炳

原帖由 fannyyip0612 於 10-3-2 11:51 發表

以上係我自己既選擇,34區家長都分享下填乜丫! ...

如果你入唔到陳瑞祺, 就一定入合一堂, 以我所知合一堂放第二入的機會都好大

原帖由 flg 於 10-3-3 22:53 發表

甲部:1.St Rose 2.及3.無填
乙部:
1. St Rose
2. Heep Yunn
3.陳瑞祺
4.Ma Tau chung
5.Farm Road
6.合一堂
7.獻主會
8.聖馬善樂
12.基道
11.靈光
9.牧愛
10.信義
14.聖匠
15.領島
13.李炳 ...

你咁排好大機會派唔到第一志願後就派到唔知去左邊, 有無私校back up?

原帖由 HappyEE 於 4-3-2010 09:58 發表

如果你入唔到陳瑞祺, 就一定入合一堂, 以我所知合一堂放第二入的機會都好大

因為我覺得合一堂都幾好,所以放第二,因為我唔敢太進取,我怕會派到好差,獻主會又太谷,個仔又唔係叻過人,只想佢讀得開心就得喇!
‹ 上一主題|下一主題